Hatay'da yıkım sırasında 6 katlı bina iş makinesinin üzerine çöktü

Hatay’da yıkım sırasında 6 katlı bina bir anda iş makinesinin üzerine çöktü. O anlar cep telefonu kamerası ile kayda alındı.
Mevlüt Peker
|
12 Eylül 2023, Salı - 23:20
Hatay'da yıkım sırasında 6 katlı bina iş makinesinin üzerine çöktü

Hatay'da, bir binanın yıkım işlemi sırasında iş makinesinin üzerine çökme anı, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler Hatay'da büyük tahribata neden oldu. Kent, bu felaketten ağır hasar aldı ve enkaz kaldırma çalışmaları gece-gündüz kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Saraykent Mahallesi'nde bulunan ve 6 katlı olan ağır hasarlı bir binanın yıkım işlemi sırasında, binanın iş makinesiyle yıkılma anı iş makinesinin üzerine çöktü. Şans eseri, operatör kazayı yara almadan atlattı. Binanın çökme anı ve iş makinesinin devrilme anı ise anlık olarak cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Yıkım çalışmalarının ne denli risk taşıdığının kanıtı niteliğindeki görüntülerde iş makinesi bina kolonlarından birine titreşimli darbe uyguluyor. Operatör ya da görevli uzman kişilerin ne zaman yıkılacağını bilmesinin imkansız olduğu bina bir anda iş makinesinin üzerine çöküyor. Görüntülerde beton yığınlarının dev iş makinesini devirdiği görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098771/hatayda-yikim-sirasinda-6-katli-bina-is-makinesinin-uzerine-coktu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.