Sisi lakaplı Seyhan Soylu, dün Dilan Polat’ın eşi Engin Polat ile görüşmesinin ardından Paris’ kaçtı

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, dün Dilan Polat’ın eşi Engin Polat ile görüşmesinin ardından Paris’ kaçtı. “Kara para aklıyorlar” dediği Dilan Polat’ın eşi Engin Polat ile dün akşam buluşan Sisi lakaplı Seyhan bomba gibi iddialarının arından kaçar gibi Paris’e gitti. Soylu son paylaşımında, “Al işte şimdi 15 milyon euro aldım. Ve Fransa’da bugün iltica başvurusunda bulundum. Beni vatansız kıldınız” dedi. Seyhan Soylu’nun açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. “Kara para aklıyorlar” dediği Dilan Polat’ın eşi Engin Polat ile dün akşam buluşan Sisi lakaplı Seyhan bomba gibi iddialarının arından kaçar gibi Paris’e gitti. Soylu son paylaşımında, “Al işte şimdi 15 milyon euro aldım. Ve Fransa’da bugün iltica başvurusunda bulundum. Beni vatansız kıldınız” dedi. Seyhan Soylu’nun açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.
Ersin Küçükbarak
|
06 Ekim 2023, Cuma - 11:55
Sisi lakaplı Seyhan Soylu, dün Dilan Polat’ın eşi Engin Polat ile görüşmesinin ardından Paris’ kaçtı

Sisi lakaplı Seyhan Soylu Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında akıl almaz iddialarda bulundu.

Polat çiftinin kara para akladıkları, vergi kaçırdıkları, tetikçi tutup mekan kurşunlattıklarını öne sürdü.

Bu iddialar daha sonra gazeteci Seher Sultan tarafından dile getirildi ve belgelerle paylaşımlar yapıldı.

Bu iddialara ateş püsküren Dilan Polat, "Seyhan Soylu'nun kendilerinden bağış istediğini vermediği için böyle yaptığını, Soylu'nun 46 raporu olduğunu" söyledi.

Bütün bunların ardından Seyhan Soylu ve Engin Polat dün akşam sürpriz bir görüşme yaptı.

İkiliyi Fevzi Siverek’in buluşturduğu yazılırken Seyhan Soylu ve Engin Polat’ın el sıkıştığı görüntüler yansıdı.

Seyhan Soylu bu sabah yayınladığı videolarla magazin gündemine resmen bomba bıraktı.

Engin Polat'tan Paris'te ev ve Bentley araba ile üzerine 10 milyon euro aldığını iddia etti.

" Dilan Polat'ın sarf etmiş olduğu sözler doğruydu"

"Sevgili yurdum insanı, ben Seyhan Soylu. Şu an havaalanına gidiyorum. Dün geceki yemekten çıkan sonuç bu. Ben yurt dışına yerleşiyorum. Ben Paris'e indiğimde bu videoyu yayınlamış olacağım. O güzel yüreğinizle kandırıldınız. Bu sefer benim tarafımdan kandırıldınız. Dilan Polat'ın sarf etmiş olduğu sözler doğruydu, ondan öncekilerin de sarf etmiş olduğu sözler doğruydu!" diyen Soylu, şunları ifade etti.

"Türk halkını kandıran 69 ponziyi deşifre ettim"

"Bugüne kadar size Türk halkını kandıran 69 ponziyi deşifre ettim. Her seferinde hırsız, haraç alan, para istemiş biri oldum. Baktım ki bu iş böyle olmuyor, bir sefer de halkın beni görmek istediği gibi olsun dedim. Karar verdim, bir sefer de onlar haklı olsun dedim."

“Mecbur kaldım kandırmaya”

"Benim güzeller güzeli, gazla çalışan, söylenene inanan, güzel yürekli vatandaşlarım. Evet, mecbur kaldım kandırmaya sizi. Çünkü bu olayda da sayfamdan Seher Sultan'ın yayınlamış olduklarını ben yayınladım. Basın mensubu arkadaşlar görmek istemedi."

Sisi lakaplı Seyhan Soylu bu paylaşımın ardından bir video daha yayınladı.

Bu videoda inanılmaz iddialarda bulunan Seyhan Soylu, 15 milyon euro alarak Fransa’ya iltica ettiğini duyurdu.

Seyhan Soylu bu video paylaşımında şunları dile getirdi:

“15 milyon euro aldım”

“Buradan o küçük beyinli arkadaşlara sesleniyorum. Bugüne kadar namuslu oldum, şerefli haysiyetli oldum. Hiç kalemimi satmadım, onursuzluk yapmadım. Abdi İpekçileri, Uğur Mumcuları hiçbir zaman unutmadım Bahriye Üçokları ve Aziz Nesinleri. Ama bana hep insanlar böyle kaç para aldın, kaç para aldın? Al işte şimdi 15 milyon euro aldım."

"Fransa’da bugün iltica başvurusunda bulundum"

" Ve Fransa’da bugün iltica başvurusunda bulundum. Beni vatansız kıldınız, siz bu kadar hainsiniz. Kaç para aldın, kaç para aldın? 15 milyon euro aldım. Sana ne? Ortağım mısın terbiyesiz. Bugün saat 23.00’te de canlı yayında paraları göstereceğim size paraları. Saat 23.00’te canlı yayında bekliyorum efendim”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103629/sisi-lakapli-seyhan-soylu-dun-dilan-polatin-esi-engin-polat-ile-gorusmesinin-ardindan-paris-kacti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.