CHP Ankara İl Başkan Adayı çekildi

CHP Ankara İl Başkanlığına aday olan Emre Doğan, önümüzdeki günlerde yapılması beklenen il başkanlığı seçimi öncesi adaylardan Dr. Ümit Erkol lehine çekildiğini açıkladı.
Ankara Masası
|
17 Eylül 2023, Pazar - 14:24
CHP Ankara İl Başkan Adayı çekildi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde il ve ilçe kongreleri hızla devam ediyor. Kongrelerin büyük kurultay öncesi 15 Ekim'e kadar bitirilmesi gerekiyor.

İl kongrelerinde gözlerin çevrildiği yerlerden birisi de Ankara oldu.

Mevcut başkan Ali Hikmet Akıllı yeni aday olmayacağını açıklarken, Sercan Çığgın,  Ümit Erkol ve Emre Doğan il başkanlığına aday olduklarını duyurdu.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan il başkanlığı seçimi öncesi sıcak bir gelişme yaşandı.

Adaylıktan çekildi

Sabah saatlerinde  Çankaya İl Delegeleri ile bir araya gelen  CHP Eski gençlik kolları Başkanı Emre Doğan,  Ümit Erkol lehine adaylıktan çekildiğini duyurdu. Emre Doğan, toplantıda hazır bulunan Ümit Erkol’a başarı diledi.

Özgür Özel'e çağrı

Toplantının diğer katılımcılarından Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım ve Belediye Başkanı Alper Taşdelen de Erkol’a destek verdiklerini açıkladı. 

Toplantıda söz alan delegeler, “Özgür Özel Grup Başkanlığı’ndan istifa etmeli ve partiyi değişim tartışmaları ile meşgul etmekten vazgeçmelidir” çağrısında bulundu. 

Ankara Milletvekili Okan Konuralp, Aliye Timisi Ersever ve Deniz Demir de toplantıya katılan isimler arasında yer aldı.

CHP Ankara Kongresi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl 38. Olağan Kongresi 23 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 10.00’da Atatürk Spor Salonu Kültür Merkezi'nde yapılacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2099885/chp-ankara-il-baskan-adayi-cekildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.