Savaş Cebeci ile Kaan Kazgan’ın kavgası kanlı bitti

Fenomen Savaş Cebeci'nin "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" sözleri sonrası MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile başlayan tartışması. Kanlı bir kavgayla son buldu.
Mevlüt Peker
|
18 Eylül 2023, Pazartesi - 21:46
Savaş Cebeci ile Kaan Kazgan’ın kavgası kanlı bitti

Sosyal medya fenomeni ve fitness uzmanı Savaş Cebeci'nin yakın zamanlarda paylaştığı bir videoda "70 kilo biri, ne kadar başarılı olursa olsun, beni yenemez" şeklindeki açıklaması MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile aralarında polemiğe yol açtı. Kazgan, Cebeci'ye meydan okuma başlattı.

Karşılıklı atışmanın ardından Kaan Kazgan, Savaş Cebeci ile yüzleşmek için bir araya geldi. Taraflar bir ormanda buluştu ve burada kozlarını paylaştı. 

Savaş Cebeci ve profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, adeta bir düello gerçekleştirdi ve bu müsabaka oldukça kanlı bir şekilde sona erdi.

Kaan Kazgan, "Geliyorum" yorumuyla bir fotoğraf paylaşarak kavganın habercisi oldu. Kanlı düello sonrasında ise Kazgan, "Evet, arkadaşlar gösteri burada bitti. İşte kan izleri" diyerek kanlı yumruğunu gösterdi. Kavgaya ait çekilen görüntüler ise sosyal medyada yayıldı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2100164/savas-cebeci-ile-kaan-kazganin-kavgasi-kanli-bitti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.