Destici'den Azerbaycan'ın operasyonuna destek

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunu desteklediğini açıkladı. Destici, “Dün olduğu gibi, bugün ve yarın da Türkiye ve Türk Milleti her daim tüm gücüyle soydaş ve kardeş Azerbaycan’ın yanında durmaya devam edecektir.”dedi.
Onur Çetinkaya
|
19 Eylül 2023, Salı - 15:58
Destici'den Azerbaycan'ın operasyonuna destek

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici,Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde anayasal yapıyı yeniden tesisi amacıyla başlattığı operasyona ilişkin  açıklama yaptı.

"Türkiye dün olduğu gibi, bugün ve yarın da  Azerbaycan’ın yanında durmaya devam edecek"

Açıklamasında Azerbaycan'a destek vurgusu yapan Destici, "Azerbaycan'ın Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatması ile ilgili açıklama yapan BBP Lideri Destici, "Ermenilerin Karabağ’ın anayasal statüsünü değiştirmeye yönelik girişimleri ile sivil ve askeri unsurlara yönelik gerçekleştirdikleri terör eylemleri üzerine Azerbaycan Devleti’nin Karabağ’ın belli bölgelerinde başlattığı yerel nitelikte terörle mücadele faaliyetlerini sonuna kadar destekliyor, Hınçak ve Taşnak artığı Ermeni eşkıyaların döşediği mayınlar neticesi hayatını kaybeden sivil ve polis gardaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve can Azerbaycan halkına başsağlığı sabır diliyorum.” Dedi. Destici son olarak, "Dün olduğu gibi, bugün ve yarın da Türkiye ve Türk Milleti her daim tüm gücüyle soydaş ve kardeş Azerbaycan’ın yanında durmaya devam edecektir." İfadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100330/desticiden-azerbaycanin-operasyonuna-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.