Altındağ’da zanlı gözaltına alınmak istenirken intihar etti

Başkent Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir kişiyi tabanca ile vurarak yaralayan şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmak istenirken aynı silahla intihar etti.
Mevlüt Peker
|
20 Eylül 2023, Çarşamba - 22:57
Altındağ’da zanlı gözaltına alınmak istenirken intihar etti

Ankara'nın Altındağ bölgesinde, bir kişiyi silahla yaralayan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanmaya çalışılırken kendi yaşamına son verdi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, saat 14.10 gibi Bentderesi'ndeki dolmuş duraklarına gelen silahlı saldırı ihbarı üzerine, polis ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Ekipler, N.A. isimli kişinin bacağından silahla vurulduğunu ve ardından hastaneye götürüldüğünü belirledi.

Yaralı N.A. ile gerçekleştirilen konuşmada, saldırının, yağma suçundan dolayı aranan M.A. tarafından yapıldığı anlaşıldı. Polis, derhal arama operasyonu başlattı ve M.A.'yı Etlik General Doktor Tevfik Sağlam Caddesi'nde tespit etti. M.A., elinde iki tabanca ile polisin "dur" uyarısına kulak asmayarak, silahını kafasına yönlendirdi.

Polis ekiplerinin ikna etme girişimlerine olumlu bir yanıt vermeyen M.A., silahı kafasına dayayarak yakınlarındaki evine doğru ilerledi. Evde de polisin ikna çabaları sürerken, M.A. kafasına silahla ateş açtı. Polis ekipleri, hemen eve girerek M.A.'yı ağır yaralı bir şekilde hastaneye sevk etti. Ancak, tüm tıbbi müdahalelere rağmen M.A. yaşamını yitirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100641/altindagda-zanli-gozaltina-alinmak-istenirken-intihar-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.