Çetin Tekindor'un eşi kim ?

Sinema oyuncusu Çetin Tekindor'un eşi kim ?
Ebru Edem
|
20 Eylül 2023, Çarşamba - 23:51
Çetin Tekindor'un eşi kim ?

Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor, 1987 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde okurken tanışmışlardır. Çift, 1987 yılında evlenmiş ve 1999 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Hira Tekindor adında bir oğulları vardır.

Çetin Tekindor, boşanmalarından sonra yaklaşık 10 yıl boyunca Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamıştır. Bu dönemde, New York'ta bulunan Juilliard School'da oyunculuk eğitimi almıştır.

Zerrin Tekindor ise boşanmalarından sonra Türkiye'de kariyerine devam etmiştir. Bu dönemde, çeşitli tiyatro oyunlarında ve sinema filmlerinde rol almıştır.

Çift, 2000 yılında yeniden bir araya gelmiş ve 2001 yılında tekrar evlenmiştir. Bu evliliklerinden beri birlikte yaşamakta ve sanat hayatlarına devam etmektedirler.

Çetin Tekindor, tiyatro, sinema ve televizyonda başarılı bir kariyere sahiptir. Oyunculuk dışında, yönetmenlik ve yapımcılık da yapmaktadır.

Zerrin Tekindor, tiyatro ve sinemada başarılı bir kariyere sahiptir. Oyunculuğun yanı sıra, şarkıcılık ve sunuculuk da yapmaktadır.

Çiftin oğulları Hira Tekindor, 1989 yılında doğmuştur. Oyunculuk eğitimi almakta ve çeşitli tiyatro oyunlarında rol almaktadır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100661/cetin-tekindorun-esi-kim-
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.