TEKNOFEST’in İzmir altyapısı hazır!

Türkiye’nin en prestijli havacılık, teknoloji ve uzay festivali olan TEKNOFEST'in yapılacağı İzmir’deki alanda atık su ve içme suyu altyapısı hazır.
Mevlüt Peker
|
25 Eylül 2023, Pazartesi - 21:39
TEKNOFEST’in İzmir altyapısı hazır!

İzmir'de 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST için gerekli su ve kanalizasyon altyapı çalışmaları tamamlandı.

İZSU tarafından yapılan duyuruda, festivalin düzenleneceği alandaki su ve atık su altyapısının hazırlandığı belirtildi. İzmir Valiliği, TEKNOFEST organizasyonu ve Çiğli Havalimanı yetkililerinin belirlediği lokasyonlarda gerekli altyapı çalışmaları hızla gerçekleştirildi.

Bu kapsamda, yemekhane, temizlik ve tuvalet gibi ihtiyaç duyulan bölgelerde altyapı çalışmaları tamamlandı. Festival alanında ve park yerlerinde toplamda 900 metre kanalizasyon ve 1400 metre içme suyu hattı döşendi.

Altyapı bağlantısı olmayan bölgelerde ise 6 adet fosseptik ve 3 adet çeşme inşa edildi.

Festival süresince her türlü olumsuz duruma karşı 6 vidanjör, 1 kombine kanal temizleme aracı, 1 kuka kamyonu, 1 su tankı ve su pompaları hazırda bekletilecek. Ayrıca, alanda görev alacak su ve kanalizasyon ekipleri, herhangi bir arıza durumunda hızla müdahalede bulunacak.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2101633/teknofestin-izmir-altyapisi-hazir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.