Türk pilotlar, gösterileriyle TEKNOFEST katılımcılarını büyüledi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliğinde gerçekleştirilen teknoloji, havacılık ve uzay festivali TEKNOFEST İzmir'in 4’üncü gününde de hava gösterileri büyük beğeni aldı.
Mevlüt Peker
|
30 Eylül 2023, Cumartesi - 19:05
Türk pilotlar, gösterileriyle TEKNOFEST katılımcılarını büyüledi

Çiğli Havaalanı'ndaki TEKNOFEST etkinlikleri tüm hızıyla devam ederken, hafta sonunun da etkisiyle ziyaretçi sayısında ciddi bir artış gözlendi.

Festivaldeki stantlarda sergilenen yerli teknolojik ürünleri inceleyen katılımcılar, aynı zamanda hava gösterilerinin keyfini çıkardı.

SOLOTÜRK'ün gösterisi, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Birçok kişi bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Türk Yıldızları'nın gökyüzünde oluşturduğu ay-yıldız figürü ise izleyenlerden tam not aldı.

"Türk pilotlarımızın başarısına hayran kaldım"

    Gösteriyi izleyen küçük Belinay İkra Uçar, "Bu deneyim beni çok etkiledi. TEKNOFEST harika bir etkinlik." şeklinde duygularını paylaştı.

    Uğur Tekkuş, gösterinin muazzam olduğunu belirtirken, "Bu harika gösteri için Türk pilotlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

    Ayhan Gültekin, gösteriyi büyük bir ilgiyle takip ettiğini ve Türk pilotlarının yeteneklerine hayran kaldığını ifade etti. Eskişehir'de havacılıkla ilgili görev yaptığını belirten Gültekin, "F4 uçaklarına aşinayım. F16'ları da burada görmek beni mutlu etti." yorumunda bulundu.

    http://www.ankaramasasi.com/haber/2102765/turk-pilotlar-gosterileriyle-teknofest-katilimcilarini-buyuledi
    İlginizi Çekebilir

    Yorumlar (0)

    Yorumunuz İletilmiştir.