Ferit’in şaşırtan hamlesi! Yalı Çapkını yeni bölümüyle bu akşam Star TV'de

İkinci sezona iddialı bir giriş yapan Yalı Çapkını, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Star TV'de!
Ecem Çetin
|
29 Eylül 2023, Cuma - 12:33
Ferit’in şaşırtan hamlesi! Yalı Çapkını yeni bölümüyle bu akşam Star TV'de

Cuma akşamları izleyicisi ekrana kilitleyen,  Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolü paylaştığı Yalı Çapkını bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Ferit, yalıda olanlardan sonra Seyran’la Kazımlara gider ve orada kalmaya karar verir. Kazımlarda olmanın keyfini çıkaran Ferit, Seyran’a istediklerini yaptırmanın da yolunu bulmuştur. Seyran ise Ferit’in Kazım’a uymasından endişelenir. Nükhet, yaşananlardan sonra Kaya’yla konuşur ve onu da alıp Kazımlara gider. Ferit’in Talih’le ilk seansı beklenmedik bir gelişmeye sahne olur. Ferit, bundan sonra kuracağı hayatı düşünerek Halis ile konuşmaya yalıya gider. Halis’in net tavrı karşısında Ferit de tüm yalıyı şaşırtan başka bir hamlede bulunur. 

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi  Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak,  Diren Polatoğulları  gibi isimler yer alıyor.  

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102410/feritin-sasirtan-hamlesi-yali-capkini-yeni-bolumuyle-bu-aksam-star-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.