Hafta sonu Günlük Burç Yorumları 30 Eylül-1 Ekim 2023

Selamlar sevgili astroloji meraklıları! Hafta sonuna girdik! Bir haftayı bitirdik gökyüzü bize ne mesajlar gönderiyor, merak ediyor musunuz? Aşkta, işte, sağlıkta ve daha pek çok alanda bugünü nasıl daha verimli ve anlamlı kılabiliriz? İşte 12 burcun günlük yorumları...
Zeliha Demirci
|
29 Eylül 2023, Cuma - 22:04
Hafta sonu Günlük Burç Yorumları 30 Eylül-1 Ekim 2023

Uzman astrologlar, gezegenlerin bugünkü konumları ve hareketleri ışığında, sizin için dikkat çeken en önemli noktaları değerlendirdi. Biz de hayatınıza biraz rehberlik, biraz da ilham katmak için derledik. Bugüne özel burç yorumlarına göz atmayı unutmayın!

Koç (Aries) - 21 Mart - 19 Nisan

Bu Cumartesi, iş sohbetlerinden çekinmeyin! Yaratıcı Merkür'ün iş ve para evlerinizdeki yenilikçi Uranüs ile dostça etkileşimde bulunmasıyla, brunch, son günlerdeki en iyi beyin fırtınası oturumlarından birine dönüşebilir. Yumurtalarınızı ve waffle'ınızı bitirdiğinizde, yanınıza bir kahve alın ve fikirlerinizi hayata geçirmek için hemen eve dönün! Pazar günü Güneş ve Ay arasındaki garip dans altında, paranıza dikkat etmelisiniz. Terazi burcundaki Güneş sizi lükse çekerken, bütçenizin farkında olamayabilir ve gerçekten neyin değerli olduğunu unutabilirsiniz. Burada 20 dolar, orada 50 dolar harcamak kolaydır, ama sonra... nedir bu? Arada bir kendinizi şımartmak hayatı eğlenceli kılar, ama sadece hayatınızdaki Kardashians'lara yetişmeye çalışıyorsanız, bu boşa harcanan paradır. Fişi çekin—ve daha seçici seçimler yapın.

Boğa (Taurus) - 20 Nisan - 20 Mayıs

Bu Cumartesi günü neşe dolu uyanmaya hazır olun, bu sevgiyi etrafa yayın, Boğa! Romantizm bölgenizdeki Sosyal Merkür, sizi "alışılagelmiş yerlerin" DIŞINA yönlendiren, sizin burcunuzda spontane Uranüs ile işbirliği yapar. Bir öneri: Yanınıza, elden ele gezdirmeniz gereken birini davet etmeyin. BU kadar özgür hissettiğiniz nadirdir ve kime "ihmal edilmiş" hissettiği konusunda endişelenmeden sosyalleşmek istersiniz. (Özellikle yol boyunca tanıştığınız biriyle baş başa kalmaya karar verirseniz.) Pazar günü Güneş ve Ay arasındaki rahatsız edici sohbet, sizi birinin pek de ince olmayan entrikalarına karşı savunmasız bırakabilir. Lütfen manipülasyon canavarını beslemeyin! Önceden uyarılmak, önceden silahlandırmak anlamına gelir, bu yüzden drama veya suçlama konusunda tetikte olun. Canlı doğanız kolayca tetiklenir, ama bu gerçekten zamanınızı ve psikik enerjinizi harcamaya değer mi? İhtiyaçları asla bitmeyen insanlara boyun eğmek, ikisine de bir iyilik yapmıyor. Unutmayın: "Hayır" tam bir cümledir.

İkizler (Gemini) - 21 Mayıs - 20 Haziran

Brunch üzerinde beyin fırtınası yapmak isteyen var mı? Bu Cumartesi, zeki Merkür ile çılgın Uranüs arasındaki uyumlu etkileşim sayesinde fikirler sel olup akacak. Teklifinize kimse sıcak bakmazsa, tek başınıza kalabilirsiniz. Her fikir dalışında sizi eşlik edecek birine ihtiyacınız yok. Garanti edebileceğiniz bir şey varsa, vizyonlarınızın tuhaf ama aynı zamanda harika olacağıdır! Bulduklarınızı kaydedin ve yargılamayın. Pazar günü Güneş'in Ay'la gerilmesiyle bazı derinlemesine gömülü kızgınlıklar yüzeye çıkabilir. Problemi kabullenmekte isteksiz olsanız da, bu, üzerine gidene kadar daha iyi olmayacak. Eğer içinizde kaynıyorsanız, her şeyin iyi olduğuna dair numara yapmanın anlamı yok - özellikle ruh haliniz yüzünüzden okunuyorsa. Bu yüzden içten içe kızgın olup değer verdiğiniz birine pasif-agresif davranmayın. Ancak konu üzerinde tam anlamıyla net değilseniz, pişman olacağınız bir şey söylememek için biraz mesafe koyun (gerekiyorsa planları iptal edin).

Yengeç (Cancer) - 21 Haziran - 22 Temmuz

Bu Cumartesi gitmemeniz gereken bir yer varsa, o da "alışılagelmiş yer"dir, Yengeç. Canlı Merkür, spontane Uranüs ile işbirliği yaparak yeni şeylere ve maceralara olan ilginizi artırıyor. Bölgenizdeki tüm kültürel takvimleri inceleyin. Etkinlikler doluysa, sosyal medyada bir "Arıyorum" ilanı paylaşın. Şansınız bu kadar yüksekken, içeriden bilgisi olan bir arkadaş sizi ücretsiz bir girişle ödüllendirebilir! Pazar günü Güneş'in, yöneticiniz olan Ay ile garip bir açıya girmesiyle kiminle vakit geçireceğiniz konusunda daha seçici olun. İdeal olarak, yaratıcı problem çözme veya yaklaşan bir son tarihe odaklanmak için özel bir köşenizde vakit geçirebilirsiniz. Ancak ardı ardına gelen kişisel kesintiler konsantre olmanızı imkansız kılabilir. Kaba ya da ilgisiz olmak istemezsiniz, ama sürekli drama yapan bir arkadaşınızı sakinleştirmek için değerli zamanınızı harcamak ikiniz için de iyi değil. İşte tam da bu nedenle "Rahatsız Etmeyin" modu icat edildi.

Aslan (Leo) - 23 Temmuz - 22 Ağustos

Bu Cumartesi, sosyal Merkür ile toplulukça Uranüs'ün şanslı bir birleşimi sayesinde beklenmedik bir cömertliğin alıcısı olabilirsiniz. Bir arkadaşınız size ücretsiz biletler sunabilir ya da belki birisi sizi içeriden bir iş önerisiyle buluşturabilir. Eğer karşılığını vermeyi düşünüyorsanız, cimri davranmayın. Hafta sonu kapanmadan karşılığını alabilirsiniz. Pazar günü, Leo, uzun vadeli kararlar almayı erteleyin. Karar verme aşamasındaki Terazi Güneşi ile hedef bölgenizdeki Ay arasındaki karışık açı, tüm yolculuğunuzu sorgulamanıza neden olabilir. Size bunu söylememize gerek yok, ama hayatınızdaki "büyük şeyler" söz konusu olduğunda, mesela eviniz ya da kariyeriniz, acele kararlar almak istemezsiniz. Yani patronunuza bir talepler listesi ile e-posta göndermeden ya da bir daire arayışını kamuya duyurmadan önce derin bir nefes alın. Ruhunuza dönüş yapmak iyidir, ama daha kesin olan şeylerde üzerine bir gece uyuyun.

Başak (Virgo) - 23 Ağustos - 22 Eylül

O Haritalar uygulamasından çıkın ve spontane bir sapma yapın! Göksel koruyucunuz Merkür, burcunuzda ve artık geri harekette değil, bu tek başına meraklı doğanızı artırıyor. Ve bu Cumartesi, özgür akışlı Uranüs ile birlikteyken, yenilik arayışınız tam anlamıyla doyumsuz hale gelebilir. Antika ya da çiftlikten sofraya yemekleriyle ünlü bir kasabayı dolaşın ya da sanatçılar bölgesinde kentsel bir yürüyüş yapın. Yolda yeni insanlarla tanışmaya açık olun! Ancak bu hafta sonu bütçenize dikkat edin. Pazar gününün Güneş-Ay karışıklığı altında, sevdiklerinizle para konusunda sorunlar yaşanabilir - ve "sorunlar"dan kastımız, gerçekten karmaşık durumlar. İçecekleri ya da bir öğünü paylaşmadan önce, seçtiğiniz mekanın fiyat aralığına göz atmayı ihmal etmeyin. Ayrı hesap istemeniz gerekebilir ya da brunch arkadaşınızdan daha varlıklıysanız ısmarlamayı teklif edebilirsiniz. Ne ekerseniz onu biçersiniz!

Terazi (Libra) - 23 Eylül - 22 Ekim

Bu Cumartesi, dürüst ve şefkatli hissediyorsunuz ve açık sözlü Merkür'ün yaratıcı Uranüs ile akıcı bir üçgen oluşturmasıyla, uzun süredir devam eden bir engelin çözümlerini görmeye başlayacaksınız. Hassas bir konuyu konuşmak için yol açık, ama niyetiniz yaratıcı bir kazan-kazan bularak meseleyi çözmek olmalı. Ancak her şey tamamen öngörülebilir olmayacak, bu yüzden önceden yazılmış bir konuşma ile samimi bir konuşmaya hazırlıklı gelmeyin. Anın tadını çıkarın, Terazi, açık bir zihinle (ve kalple) dinleyin ve cevaplarınızı oradan oluşturun. Bu Pazar, Güneş ve Ay arasındaki karmaşık bir açı nedeniyle birinin gerçek duygularını anlamak zor. Yeni başlayan bir ilişkide, bu kişinin size ilgi duyduğunu düşünebilirsiniz, sonra mükemmel bir fırsatı kaçırırlar. Ya da ilerleyip ilerlememekte kararsız olabilirsiniz. Biraz gizemli gerilim sıcaklığı artırabilir, ancak sıcak ve soğuk arası değişmek doğru bir yaklaşım değil. Çiftler, deneyimsel sınırları zorlayarak cinsel iyileşmeyi artırabilir. Sadece güvende olmak için bir güvenli sözcük seçtiğinizden emin olun!

Akrep (Scorpio) - 23 Ekim - 21 Kasım

Misafir listesi üzerindeki kontrolü bırakın, Akrep, çünkü bu Cumartesi spontane bir grup buluşması şaşırtıcı sonuçlar doğurabilir. Sosyal Merkür'ün ilişki bölgenizdeki spontane Uranüs ile üçgen oluşturmasına teşekkürler, samimi sohbetler ilham verici bir iş konuşmasına ya da umut verici romantik bir kıvılcıma dönüşebilir. Bu iki geçici gezegenin yönlendirmesiyle bu bağlantının ne kadar süreceğini kestirmek zor. Bilgileri değiştirin ve gelecek hafta takip edin... ve gerekiyorsa iki kez ulaşın. Gıcırtılı tekerlek yağ alır. Pazar günü yeni başlayan bir ortaklıkta gündeminizi zorlamak için gün değil. Sisli on ikinci evinizdeki Terazi Güneşi ile ilişki alanınızdaki Boğa Ayı arasındaki kafa karıştırıcı açı, sizi uyumsuz hissettirebilir. Kesinlik istiyorsunuz, ama ne kadar talep ederseniz, insanlar o kadar uzaklaşır. Bu, inanç sahibi olmanız gereken anlardan biri, Akrep. Eğer kaderinize yazılmışsa, evren sizin lehinize komplo kurar. Eğer değilse, bir "reddetme"nin aynı zamanda bir koruma da olabileceğini unutmayın.

Yay (Sagittarius) - 22 Kasım - 21 Aralık

Cumartesi günü, becerikli Merkür'ün ve yenilikçi Uranüs'ün birleşimi altında, her şey nihayet yerine oturuyor. Aniden kaosun arkasındaki "organizasyon ilkesini" göreceksiniz, bu da acımasızca basit bir çözüme yol açabilir. Hayatınızda nerede gereğinden fazla karmaşa var? Kendi başınıza yapmayı bırakın ve dış kaynak kullanın! Arkadaşlarınızdan size bir muhasebeci veya bahçıvan önermelerini isteyin. İyi yardım bulmanın zor olması GEREKMEZ. Pazar günü, Yay burcu olarak mavi gökyüzü düşüncelerinizi keyif alarak VE detaylarla uğraşarak sürdürmeniz mümkün olmayabilir, bu yüzden zorlamayın! Önemli bir son tarihiniz yoksa, planlarınıza geri dönün. Güneş'in Ay ile savaşında, az bir bilgi tehlikeli olabilir. Burada ihtiyaç duyulan şey, tükenmiş verilerdir, bu nedenle sunumunuzu yapmadan önce araştırmanızı ve gerçek kontrolünü tamamlayın.

Oğlak (Capricorn) - 22 Aralık - 19 Ocak

Cumartesi günü, sosyal Merkür ile yaramaz Uranüs arasındaki neşeli bağlantı sizi şenlikli bir ruh haline sokar. Sonbahar festivali, elma bahçesi veya konuşurken iç seslerini kullanmayı önemsemeyen bir bira bahçesi bulun. Bu saçlarınızı serbest bırakma kombinasyonu sizi her zamankinden daha özgür bir ruh hali içinde bırakacak. Flört etme hissi geldiğinde geri durmayın. Kontrol manyağı uyarısı! Pazar günü, öncülük eden onuncu evinizdeki Güneş'in Ay ile çatışması nedeniyle başkalarının işlerine karışmamanız zor olabilir. Hatalara veya insan kusurlarına neden bu kadar hoşgörüsüz olduğunuzu bile bilmeyebilirsiniz. Geri adım atın ve genel resmi göz önünde bulundurun. Başarılı yanınız yüzde 100'den azıyla başa çıkamaz. Ancak bu projeyi sona erdirmek için hangi savaşları savaşmanız ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini bilmelisiniz.

Kova (Aquarius) - 20 Ocak - 18 Şubat

O dosyayı tekrar aç, Kova. Hafta içinde ele alınması imkansız gibi görünen konular, Cumartesi günü sizinle "düşmanınızı" yakınlaştırabilecek tam konu olabilir. Galaktik koruyucunuz, yüksek zihinli Uranüs, duyarlı dördüncü evinizi harekete geçiriyor ve iletişimci Merkür'e olumlu bir ışın gönderiyor. Dürüst duyguları kendini koruma gizliliğinde saklamaya gerek yok. Belki de bu süre zarfında her şeyi bu kadar tuhaf yapan şey buydu! Pazar günü istediğiniz şeyi elde etmek için manipülasyona başvurmayın. "Herkes" böyle yapıyor olsa da, bu Kova tarzı değil. Güneş ve Ay arasındaki karmaşık açı altında dürüstlükle çalışmak zor olabilir. Diğerlerinin sizi oyunlarına aldığında, Örümcek Adam duyarlılıklarınızı kullanarak saptayın. Kimseye acındırma partisi veya suçluluk gezileri için zamanınız yok. Yardıma ihtiyacınız olursa, çıkıp yardım isteyin. Standartları yüksek tutun ve insanlar seviyenize çıkabilir.

Balık (Pisces) - 19 Şubat - 20 Mart

Cumartesi günü sosyal Merkür ile spontan Uranüs arasındaki samimi uyum, hayattaki en iyi şeylerin şeyler olmadığını hatırlatıyor! İkisi de haritanızdaki en sosyal ve romantik evleri işgal ettiği için tutkunuz insanlar olacak. “Alışveriş” yapmak isterseniz, sosyal bir para ile savurganlık yapın. Nadiren görülen bir yönünüzü paylaşarak bir aşk ilgisini baştan çıkarın veya yeni bir arkadaşla bağ kurun. Çok boyutluluğunuz sizin hediyeinizdir, bu yüzden uyum sağlama konusunda endişelenmeyin. Duygularınız Pazar günü sizi ele geçirebilir, Balık, ama onları kontrol etme kapasiteniz var. Otomatik pilot modundan çıkın ve duygularınıza ayarlanarak direksiyonun başına geri dönün. Yoğun sekizinci evinizdeki Güneş ile görevli Boğa Ayı arasındaki kışkırtıcı açı altında, diğer insanların taleplerinden ve hilelerinden kendinizi korumanız gerekiyor. Arbededen uzak durarak ve kalbinizi dinleyerek gücünüze yeniden bağlanabilirsiniz. Pazar günü dış danışmandan çok daha akıllı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102554/hafta-sonu-gunluk-burc-yorumlari-30-eylul-1-ekim-2023
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.