Hafta Sonu Burç Yorumları 7-8 Ekim 2023

Selamlar sevgili astroloji meraklıları! Hafta sonuna girdik! Bir haftayı bitirdik gökyüzü bize ne mesajlar gönderiyor, merak ediyor musunuz? Aşkta, işte, sağlıkta ve daha pek çok alanda bugünü nasıl daha verimli ve anlamlı kılabiliriz? İşte 12 burcun günlük yorumları...
Zeliha Demirci
|
06 Ekim 2023, Cuma - 23:53
Hafta Sonu Burç Yorumları 7-8 Ekim 2023

Uzman astrologlar, gezegenlerin bugünkü konumları ve hareketleri ışığında, sizin için dikkat çeken en önemli noktaları değerlendirdi. Biz de hayatınıza biraz rehberlik, biraz da ilham katmak için derledik. Bugüne özel burç yorumlarına göz atmayı unutmayın!

Koç (Aries) - 21 Mart - 19 Nisan

Bu hafta sonu iktidar mücadelelerine hazır olun, çünkü yöneticiniz Mars, egemen Pluto ile karşı karşıya geliyor. Bu iki ateşli gezegen 90 derecelik bir karede çarpıştığında, gerilim bir anda kaynamaya başlayabilir. Yakın bir arkadaşınız ya da meslektaşınız hakim olmak istiyor ve durumu patlamadan önce durdurmanız gerekiyor. Söylemeniz gerekeni söyleyin - ama onların tuzaklarına düşmeyin. Ya da belki sadece spor salonuna gitmeli misiniz? Pazar günü, parlak Venüs'ün toprak elementi Başak burcuna ve 8 Kasım'a kadar sürecek olan öz-bakım evinize geçişiyle epik bir sağlık görevine başlar. Eğer pizza ve Pinot yemek piramidinizin tepesindeyse, beslenme düzenlemesi yapmanız gerekebilir. Kabak çorbaları ve meyve kırıntıları için tarifler eklemeye başlayın. Sağlık seferinizi bir şehir veya devlet parkındaki yürüyüşlerle "doğada" da sürdürebilirsiniz. Biraz itme mi gerekiyor? Venüs aşk gezegeni olduğundan, bu fitness maceralarını iki kişilik bir aktivite tarihi haline getirin. Spor arkadaşınız, bilmeden yatak odası arkadaşınız olabilir.

Boğa (Taurus) - 20 Nisan - 20 Mayıs

Bu hafta sonu, saldırgan Mars'ın egemen Pluto ile çatışmasıyla gerilim kolayca artabilir. İnsanların sizden bir şeyler sakladığını düşünebilirsiniz, bu da rahatsızlığınızı artırabilir. Saldırmak yerine, bu frustrasyon enerjisini katarsis bir antrenmana kanalize edin. Düzensizlik mi sizi rahatsız ediyor? Alanınızı düzenleyin! Pazar günü, yöneticiniz olan şık Venüs, dikkat çekici beşinci evinize giriyor. Yansımanıza hayran kalmak için özür dilemeyin - sadece tüm günü aynanın önünde geçirmeyin. Aşk hayatınız, 8 Kasım'a kadar sürecek olan bu duyusal geçiş altında büyük bir destek alıyor. Sadece cesur Boğa benliğiniz gibi olun. Eğer uzaktan birine ilgi duyuyorsanız, daha yakın ve kişisel olmanın zeki bir yolunu bulun. Zaten bir ilişkiniz var mı? Ciddi "nereye gidiyoruz" konuşmalarına dalın. Eğer anahtarlığınıza sevgilinizin daire anahtarını eklemek ya da O parmağa bir yüzük takmak istiyorsanız, bu yeni bir bölümün başlangıcı olabilir!

İkizler (Gemini) - 21 Mayıs - 20 Haziran

Bu hafta sonu tutkulu Mars'ın kontrol eden Pluto ile karşılaşmasıyla kolayca tetiklenebilirsiniz. Hayatınızdaki önemli bir kişiyle daha derin bir bağlantı kurma girişimleriniz, açık sebeplerden dolayı değil, bir hız kesmeyle karşılaşabilir. Farkında olmadan eski bir yükü yeni bir ilişkiye taşıyor olabilirsiniz. Bu temel sorunu ele alın ve masum bir gözlemciye yansıtmaktan kaçının. Pazar günü, tasarım uzmanı Venüs 8 Kasım'a kadar evsel dördüncü evinizde yerleşiyor, içsel Nate Berkus'unuzu serbest bırakıyor. Ekranı kapatın ve Casa Twin'e gerçekten bazı yükseltmeler yapın. Birlikte yaşıyor musunuz? Sevgilinizi bir yeniden dekorasyon görevine dahil edin. Sonrasında, tazeleyip yenilediğiniz yuvanızda bir akşam yemeği partisi düzenleyebilirsiniz. Eğer sevgilinizle birlikte yaşamıyorsanız, bu, ön kapı anahtarlarınızı değiştirmeniz ya da paylaşmak için şirin bir çatı katı tarzı daire aramanız için bir işaret olabilir. Önemli bir kadın, önümüzdeki üç hafta içinde hayatınıza girebilir. Yeni bir BFF'ye ya da estrojenle güçlendirilmiş bir iş ortaklığına kalbinizi açın.

Yengeç (Cancer) - 21 Haziran - 22 Temmuz

Bu hafta sonu, Yengeç! Kontrol eden Pluto'nun saldırgan Mars ile çatışmasıyla, birini tekrar kurtarmaya çalışırken kendinizi içine çekilmiş bulabilirsiniz. Gerçekten bir krizde değillerse, sınırlarınızın aşılmasına izin vermeyin. Onlara, sürekli olarak size dayanmak yerine kendi sorunlarını çözmeleri için onları güçlendirecek kaynaklara yönlendirin. Sınırlar koymak herkes için sağlıklı olacak! Canlı Venüs, bu Pazar günü dışa dönük üçüncü evinizde kamp kuruyor, sosyal takviminizi maksimum kapasiteye getiriyor. 8 Kasım'a kadar bu yerel bölge aktifken, bu canlandırıcı partilerin evinize daha yakın olma ihtimali yüksek. En iyi ve en parlak halinizde olacaksınız, bu yüzden hayran kulübünüzün bir dizi yeni üye kazanmasına şaşırmayın. Bekar mısınız? Bu Venüs döngüsü sizi korkusuz bir flört haline getirir. Şehirdeki akşam gezintileriniz sürpriz yeni bağlantılara yol açabilir - hatta bu unutulmaz öpücük sadece tatlı bir arkadaşlığa yol açsa bile. İlişkisi olan Yengeçler: Arkadaş gruplarınızı tek bir mekânda toplayın ve kimin kimle iyi anlaştığını görün!

Aslan (Leo) - 23 Temmuz - 22 Ağustos

Bu hafta sonu manipülatif Pluto'nun saldırgan Mars ile çatışması nedeniyle bir tartışmayı "kazanmak" için gerçeği çarpıtmaya meyilli olabilirsiniz. Ancak araştırmanız düzgün bir şekilde yapılmamışsa, insanlar yanıltıcı iddialarınızı hemen anlayacaklar. Bu kafa karıştırıcı kare sizi özellikle odaklanamaz hale getirebilir. Araba kullanırken, kalabalık bir yerde yürürken veya detay odaklı görevleri tamamlarken ekstra dikkatli olun. Pazar günü, aşk hayatınızla ilgili karmaşa ve kafa karışıklığı kendiliğinden çözülmeye başlayabilir. Sebep mi? Dört uzun ay boyunca burcunuzda bulunan romantik Venüs, 8 Kasım'a kadar olan süre boyunca Başak'a ve yerleşik ikinci evinize geçiyor. Bu uzun döngü boyunca Venüs'ü ağırlamak kolay olmadı - özellikle 22 Temmuz - 3 Eylül tarihleri arasındaki gerileme sırasında. Ancak muhtemelen yaşadıklarınızın tümünden daha cesur bir kalple ortaya çıkıyorsunuz. Şimdi pratik konular dikkatinizi talep ediyor. Eğer aşkın önümüzdeki birkaç hafta boyunca daha yavaş ilerlediğini görürseniz paniğe kapılmayın. Açıkçası, bu bir rahatlama olacak.

Başak (Virgo) - 23 Ağustos - 22 Eylül

Duygusal tahmin, ateşli Mars'ın savunmacı Pluto ile çatışması nedeniyle bu hafta sonu için birkaç fırtınalı ruh hali öngörüyor. Stresli bir durum veya finansal problem hakkında endişeli misiniz? Derin nefes alın, Başak! Bu sorun sizi oldukça galeyana getirmiş olabilir, ancak sevdiklerinizle anlamsız bir kavga başlatmayın. Tüm bu toksik enerjiyi kalp atışınızı hızlandıran bir antrenmana kanalize edin veya - yeni bir fikir - belki de bir değişiklik yaparak insanlardan size tavsiye vermelerini isteyin? Destek, düşündüğünüzden daha yakın. Bu Pazar, canlı Venüs'ün 8 Kasım'a kadar Başak'a geçişiyle kendinizi sevgiyle şımartmaya başlayın. Bu çekici geçiş sırasında size ilgi duyan birçok kişi olacak, ancak kendi başınıza vakit geçirmenin tadını da çıkarmanız gerekecek. RuPaul'un yankılanan sözleriyle, "Kendinizi sevemezseniz, başka birini nasıl seveceksiniz?" Stil bilincine sahip olan Başaklar, dramatik bir makyaj - ya da makyajın tam tersi - için hazır olabilirler! 

Terazi (Libra) - 23 Eylül - 22 Ekim

Dengeli Teraziler genellikle öfkelerini kontrol dışı bırakmazlar, ancak bu hafta sonu burcunuzda agresif Mars'ın güçlü Pluto ile başa çıkmasıyla, tüm bahisler iptal olabilir. Aktif bir volkan gibi patlamadan önce, kendinize bakmak için bir alan yaratın. Can sıkıcı sosyal yükümlülüklerden çıkın ve gününüzün geri kalanını NE İSTEDİĞİNİZİ yaparak geçirin. Bir tutku projesini öne alın veya biriken "yapılacaklar" listesi maddelerini tamamlayın. Kendi hedeflerinize doğru ciddi bir ilerleme kaydettiğinizde çok daha iyi hissedeceksiniz. Kozmik koruyucunuz, çekici Venüs, bu Pazar günü Başak'a geçiyor ve 8 Kasım'a kadar hayalperest on ikinci evinizi aktive ediyor. Bu aşk mı... yoksa sadece bir illüzyon mu? Önümüzdeki birkaç hafta boyunca ayırt etmekte zorlanabilirsiniz. Yeni biriyle çıkıyorsanız, yüzeyin altına dalın (ve susuzluk tuzağına takılmadan) gerçekten bu kişiyi tanımaya çalışın. Uzun süreli ilişkisi olan Teraziler, Venüs'ün büyüleyici diplomasisi sayesinde havayı temizleme fırsatına sahip. Artık çatışmadan kaçınma yok! Şimdi sorunu cesurca ele almak, ilerleyen zamanlarda büyük bir çığa ve olası bir anlaşma bozucuya dönüşmesini engeller.

Akrep (Scorpio) - 23 Ekim - 21 Kasım

Bu hafta sonu, Akrep, dudaklarınızdan ne sızdığına dikkat edin, çünkü eş-yöneticileriniz, agresif Mars ve güçlü Pluto, ateşli bir karede çatışıyor. Bu karmaşık, yılda bir kez olan geçiş sırasında, masumane görünen bir ifade, çevrenizdeki birini rahatsız edebilir ve gizli kinleri yüzeye çıkarabilir. Eğer bir çatışma patlarsa, savunmacı olmayın. Bunun yerine, rahatsız olan tarafa neyin onları rahatsız ettiğini açıklama fırsatı verin. Bu yanılgı, dinlemeye istekli olduğunuz sürece açıklığa kavuşturulabilir. Pazar günü başlayarak, Akrep, romantik düşüncelerde oldukça dışarı çıkabilirsiniz. Aşk gezegeni Venüs, 8 Kasım'a kadar yenilikçi on birinci evinizde Başak'a geçiyor ve deney yapma zamanı. Bekar mısınız? On birinci ev teknolojiyi yönettiğinden, henüz bu flört uygulamalarını silmeyin! Normal "tipinizin" dışında bir eşleşmeye açık olun. Ve kendi profiliniz söz konusu olduğunda, keskinliğinizi sergileyin. İlişkisi olanlar mı? Konfor alanınızın dışına çıkmak, ilişkinize göz açıcı bir keşif getirebilir. Sadece güvenli bir kelime seçtiğinizden emin olun!

Yay (Sagittarius) - 22 Kasım - 21 Aralık

Finans ve arkadaşlık, hafta sonunun agresif Mars ve kontrol eden Pluto arasındaki gergin karşılaşma altında mutlu yoldaşlar olmayacak. Brunch yapmak için dışarı çıkıyorsanız ayrı hesap isteyin ve bir arkadaşınıza nakit ödünç vermeden önce iki kez düşünün. Sosyal çevrenizdeki biriyle iş yapmayı mı düşünüyorsunuz? Dinamiklerinizi test etmek ve yaratıcı bir uyum olup olmadığını görmek için kısa vadeli bir anlaşma yapmayı düşünün. Eğer para el değiştiriyorsa, herhangi bir işe başlamadan ÖNCE sıkı bir anlaşma yapın. Pazar günü, duyusal Venüs, Başak'a yerleşiyor ve hırslı onuncu evinize yöneliyor, düşüncelerinizi kalbin meselelerine (ve hedeflerine) çeviriyor. Romantik son oyununuz nedir, Yay burcu? Şimdi ve 8 Kasım arasında, bunu kendiniz için belirlemek için göreviniz olsun. Bir ilişkiniz varsa, vizyonunuzu S.O.'nuzun vizyonuyla uyumlu hale getirin. Venüs kariyer bölgenizden geçerken, işiniz çok daha sosyal hale gelebilir. Bol bol ağ kurun. İşten sonraki içki etkinliğine kimin geleceğini asla bilemezsiniz.

Oğlak (Capricorn) - 22 Aralık - 19 Ocak

Her iki uçtan da mum yakıyor musunuz, Oğlak burcu? Durmaksızın devam eden Mars'ın, burcunuzda yenileyici Pluto ile çatışmasıyla, bu hafta sonu ne kadar enerji harcadığınızı fark etmeyebilirsiniz. Ancak çok fazla şeyle uğraşıyorsanız, sonunda topu düşüreceksiniz. Plakanızdaki gereksiz maddeleri çıkarın, sadece en acil görevlere öncelik verin. Ve bir meslektaşınızın veya tanıdığınızın sizden istediği "hızlı iyilik"e "evet" demeyi bile düşünmeyin. Kaytarmıyorsunuz, Oğlak burcu. Dinlendikten SONRA ana üretkenlik moduna geri döneceksiniz. Bu Pazar, Venüs'ün Virgo'ya geçişi ve 8 Kasım'a kadar geniş fikirli dokuzuncu evinizle taze romantik sınırları keşfetmeye başlayın. Bekar mısınız? "Doğru" partner hakkındaki önceden oluşmuş fikirlerinizi atın ve beklenmedik bağlantılara açık olun. Tabii ki, birkaç dud üzerinden kahve içmek zorunda kalabilirsiniz, ama bu sizi Aşk Denizi'ne tekrar çizgi atmaktan alıkoymasın. Zaten bir ilişkiniz varsa, beklenmedik bir "baecation" ile manşet sezonunuzu renklendirin.

Kova (Aquarius) - 20 Ocak - 18 Şubat

Bu hafta sonunun Mars ve Pluto arasındaki sert kare altında, dürüstlüğünüz birini yıkabilir, ancak bu tür bir "son söz" sizi haklı çıkarılmış hissettirmeyecektir. Fikrinizi bastırmanız gerektiği anlamına gelmez, Kova; sadece insanların onurunu koruyarak fikrinizi sunmaya çalışın. Eğer acımasızca dürüst bir değerlendirici tarafından eleştiriliyorsanız, panik yapmaya ya da savunmacı olmaya çalışmayın. Size duyulduklarını bildirin, sonra pişman olacağınız bir şey söylemeden önce durumdan uzaklaşın. Bu Pazar, baştan çıkarıcı Venüs, 8 Kasım'a kadar erotik ve çekici sekizinci evinizi aktive eden Başak'a geçiyor. Bu samimi geçiş altında hiçbir şey yüzeysel değil! Derin bağlantılar kurma ruh hali içindesiniz ve sadece bir ruh eşiyle karşılaşabilirsiniz. Zaten bir ilişkiniz var mı? S.O.'nuzla büyük bir adım atmak gündemde, ister aileyle tanışma ister bir çift kaçamağı rezervasyonu yapma olsun. Ancak, önümüzdeki birkaç hafta boyunca törensiz bir şekilde ortaya çıkabilecek yeşil gözlü canavardan sakının. Sahiplenici veya paranoyak hissettiğinizde, bu korkulara aceleyle hareket etmeyin. Sizi bu durumdan çıkarabilecek bir arkadaşınızı arayın.

Balık (Pisces) - 19 Şubat - 20 Mart

Paranoyak hisler, bu hafta sonu agresif Mars'ın istikrarsızlaştırıcı Pluto ile çatışmasıyla grup dinamiklerini karmaşıklaştırabilir. Birinin sizden uzaklaştığını mı düşünüyorsunuz? Felaket tellallığı yapmayın! Bu kişinin sadece biraz alana ihtiyacı olabilir. Birkaç gün bekleyin ve şeylerin kendi başlarına yerleşip yerleşmediğini görün. Öte yandan, siz iki kişi sadece birbirinizden uzaklaşıyor olabilirsiniz. Bu tamam! Sizi yukarı kaldıran arkadaşlara odaklanın... sizi aşağı çekmeyenlere değil. Pazar günü başlayarak, aşk gezegeni Venüs'ün 8 Kasım'a kadar ilişkilerin yedinci evinde Başak'a kamp yapmasıyla birleşme isteğiniz artıyor. Kalbin meselelerinde daha fazla tereddüt etmeyin. İyi birini bulduysanız, gerçek bir taahhütle anlaşmayı mühürleyin. Tamamen dalmak, ilişkinin uzun ömürlülüğünün tek gerçek testidir. Bekar mısınız? Genellikle yalnız zamanınızı korumaya eğilimli olsanız da, potansiyel bir artı birin kaymasına biraz daha alan yaratın. Kozmik yaratıcı, sanatsal işbirliklerini de artıracaktır, bu nedenle en sevdiğiniz ortak hayal kurucularla şifreye girin.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103736/hafta-sonu-burc-yorumlari-7-8-ekim-2023
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.