3 Ekim 2023 Günlük Burç Yorumları

Selamlar sevgili astroloji meraklıları! Bugün 3 Ekim 2023. Yeni bir güne uyandık ve gökyüzü bize bugün ne mesajlar gönderiyor, merak ediyor musunuz? Aşkta, işte, sağlıkta ve daha pek çok alanda bugünü nasıl daha verimli ve anlamlı kılabiliriz? İşte 12 burcun günlük yorumları...
Zeliha Demirci
|
03 Ekim 2023, Salı - 00:21
3 Ekim 2023 Günlük Burç Yorumları

Uzman astrologlar, gezegenlerin bugünkü konumları ve hareketleri ışığında, sizin için dikkat çeken en önemli noktaları değerlendirdi. Biz de hayatınıza biraz rehberlik, biraz da ilham katmak için derledik. Bugüne özel burç yorumlarına göz atmayı unutmayın!

Koç (Aries) - 21 Mart - 19 Nisan

"Dün gibi hangi işlerin tamamlanması gerekiyor? Bugün yapılacaklar listenizdeki ilk üç maddenin altını çizmek ve bu maddelere tüm dikkatinizi vermek için mükemmel bir gün. Sosyal medyadan çıkın, cihazlarınızı sessize alın ve başlayın! Başarılı altıncı evinizdeki Başak burcunda olan Merkür ile kariyer köşenizdeki dönüştürücü Pluto'nun uyumlu açısı altında, odaklanmanıza yardımcı olan bir ortam oluşturursanız durdurulamazsınız. Bugünkü yıldız haritanız size keskin bir göz veriyor ve önemsiz görünen bir şeyin aslında büyük bir anlam ifade ettiğini fark edebilirsiniz. Pirinç yüzüğü arayışınızdaki bu son derece önemli detayları göz ardı etmeyin."

Boğa (Taurus) - 20 Nisan - 20 Mayıs

"Bugün dikkatiniz oldukça yoğun, Boğa. Merkür'ün Başak burcunda ve yaratıcı köşenizde, şanslı dokuzuncu evinizdeki dönüştürücü Pluto ile uyumlu bir şekilde hizalanmasıyla, kollarınızın altında iki as kartınız var. Bu küçük sezgisel "vuruşları" yakalamak için yavaşlayın, belirli bir kişiye mesaj atma ya da rastgele bir sokakta dolaşma fikrine yönelip yönelmeme konusunda. Ayrıca bugün romantizm için kıvılcımlı bir gün, bu yüzden ilginç bir daveti kabul edin veya bu akşam dışarı çıkın ve ciddi anlamda flört edin!"

İkizler (Gemini) - 21 Mayıs - 20 Haziran

Bugün duygularınızı saklamak mümkün değil, çünkü yönetici gezegeniniz Merkür, en duygusal evlerinizden iki tanesinde dönüştürücü Pluto ile uyumlu bir açı yapıyor. Bu yoğunluk, mantıklı tarafınızı şaşırtabilir ve hissettiklerinizi nasıl ifade edeceğinize dair kararsız bırakabilir. (Ve İkizler burcu olarak doğal içgüdünüzün bunu paylaşmak olduğunu düşünürsek!) Ama belki de esas mesele bu: Olanları derinlemesine incelemeden ya da üzerinde konuşmadan sadece bu anı yaşamak. Eğer bu zor geliyorsa, duygularınızı günlüğünüze dökün ya da güvendiğiniz, anlayışlı bir arkadaşınıza anlatın.


Yengeç (Cancer) - 21 Haziran - 22 Temmuz

Bir ilişkinin kritik bir noktada olabileceğini hissediyorsanız, ifade edici üçüncü evinizdeki Merkür ile ortaklık alanınızdaki dönüştürücü Pluto'nun bugünkü hareketlendirici kombinasyonu netlik getirebilir. Duygularınızı bastırmaya devam etmenin hiçbir değeri olmadığını keskin bir şekilde fark edebilirsiniz. Eğer ilişkiyi sonlandırmaya hazırsanız, neden tüm duygularınızı açıkça ifade etmeyesiniz ki? Bu, diğer kişiyi, sizin gerektiğini düşündüğünüz değişiklikleri yapma konusunda şaşırtabilir.

Aslan (Leo) - 23 Temmuz - 22 Ağustos

Dikkatinizi dağıtan şeyleri bir kenara bırakın ve odaklanın! Eğer çok görev yapmaktan ya da hedefinizden sapmaktan kaçınabilirseniz, bugün büyük bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaratıcı Merkür'ün ve iş ve para evlerinizdeki derinlemesine Pluto arasındaki uyumlu birleşme altında, tamamen oyunun içindesiniz. Çalışma saatlerinizi avantajınıza kullanın ve bir süredir ertelediğiniz bazı hesaplamaları yapın ya da bir proje aşamasını tamamlayın. İşten sonra, eğlenceye dönük aslan moduna geri döneceksiniz, bu yüzden evde ya da doğal bir şarap barında eğlenmenin bir yolunu bulun.


Başak (Virgo) - 23 Ağustos - 22 Eylül

Aşırı bir arzu hissi mi yaşıyorsunuz? Bu baştan çıkarıcı duyguyu, ilişki sektörünüzdeki hayalperest Neptün ve Başak burcundaki şımarık Merkür arasındaki bugünkü cazibeli düellonun teşekkür edebilirsiniz. Ancak bu romantik çekim geçici bir heves mi, yoksa daha fazlası mı? Bu gökyüzü altında bunu anlamak zor, bu yüzden eğer bekar iseniz kendinizi dengelemeye çalışın. Zaten bir ilişkiniz var mı? Masum bir flört etmekten zarar gelmez, ancak duygusal bir ilişkiye dönüşmesine izin vermemelisiniz. Eğer bir başkasının mesajları sizi sevgilinizden alıkoyuyorsa, konuşmayı sessize alın ve bir süre yanıtlamayı bırakın.

Terazi (Libra) - 23 Eylül - 22 Ekim

İçe dönük bir yerden hareket ediyor olabilirsiniz, genellikle dışa dönük, takım ruhlu tarzınızın aksine. Bugün meditasyon eviniz olan on ikinci evdeki Merkür ile ev ve aile konularında dönüştürücü etkisi olan Pluto'nun dördüncü evi arasındaki uyum, kişisel meselelere odaklanmanıza neden olabilir. Ancak bu enerjiyi zor bir konuda objektif bir perspektif kazanmanıza yardımcı olmak için kullanabilirseniz, bu yolu denemeye değer. Terazi burcu olarak, eğer bir şeyin yeniden dengelenmesi gerekiyorsa, bunu yapmak için mükemmel bir gün.


Akrep (Scorpio) - 23 Ekim - 21 Kasım

Takım oluşturma zafer için! Tek başınıza çalışmayı tercih ediyor olabilirsiniz, bir işin doğru yapılması gerekiyorsa kendinizin yapması gerektiğine ikna olmuş bir şekilde, ancak inanç ile gerçeği birbirinden ayırt edebildiğinizi biliyorsunuz, değil mi Akrep? Bugün, topluluk köşenizdeki Merkür ile dostlar, kardeşler ve komşularla ilgili evinizdeki dönüştürücü etkisi olan Pluto arasındaki destekleyici üçgen, bir projede size yardımcı olacak mükemmel kişiye ışık tutabilir. Aslında, inançsızlığınızı askıya alabilirseniz, bu kişi projeyi gerçekten daha iyi hale getirebilir!

Yay (Sagittarius) - 22 Kasım - 21 Aralık

Paranız için sıkı çalışıyorsunuz, bu yüzden ondan keyif almak istemeniz doğal! Ancak bugün, profesyonel onuncu evinizdeki Merkür ile finansal sektörünüzdeki kontrol edici Pluto'nun hizalanmasıyla, her ay ne kadar kazandığınıza karşılık ne kadar harcadığınızı değerlendirmek aydınlatıcı bir deneyim olabilir. Eğer harcadığınız miktar, kazandığınız miktardan çok daha fazlaysa, durumu değiştirmenin zamanı gelmiş demektir. Bu, sürekli kendinizi yoksun bırakmanız gerektiği anlamına gelmez, ancak nakit akışınızı yeniden yönlendirmeniz gerekebilir.


Oğlak (Capricorn) - 22 Aralık - 19 Ocak

Bugün, vizyoner evinizdeki Merkür ile burcunuzdaki derinlemesine Pluto'nun hizalanmasıyla, mavi gökyüzü düşünme modundasınız, Oğlak. Paranızın tam karşılığını almak için, zihninizi uyuşturan görevleri erken tamamlayın (veya onları yarına erteleyin) ve hayal gücünüzün özgürce çalışmasına zaman ve alan tanıyın. Bitmek bilmeyen toplantılardan çıkın; uzun soluklu kişilerin çağrılarını sesli mesaja yönlendirin. Her rastgele fikri yakalamak için yanınızda bir not defteri bulundurun veya notlar uygulamanızı açık tutun - bu fikirlerden bazıları kesinlikle kazananlar arasında olacak!

Kova (Aquarius) - 20 Ocak - 18 Şubat

Bugün büyük bir görevi başarabilmek için gizli hareket etmeniz gerekebilir. En derin ve sezgisel evlerinizde alkimik Pluto ile eşleşen Merkür sayesinde içgüdülerinize güvenmelisiniz, ancak aynı şeyi başka şeyler için söyleyemeyiz. İnsanlar kendi gündemlerini ilerletmeye çalışabilir ya da takım oyuncusu olmaktan ziyade farklı bir şekilde davranabilir. Bu kurnaz gökyüzü altında kimseye bir şey için çıkış yapamayacağınız için işlerinizi sessizce yapın. Toplumun daha büyük iyiliği için hareket ettiğiniz sürece bu tamamen haklıdır.


Balık (Pisces) - 19 Şubat - 20 Mart

Bugün "yalnız denizkızı" rutininden çok da bahsedemeyiz. Bugünün insanlar evlerinizdeki karşı konulmaz manyetik birleşimi olan Merkür ve alkimik Pluto ile grup tartışmalarından kaçamayacaksınız. Takım Balık için birini mi arıyorsunuz ya da komiteniz için bir kişiye mi ihtiyacınız var? Haberi yayın ve muhtemelen değerlendiremeyeceğinizden daha fazla gönüllü alabilirsiniz. Güneş cazip sekizinci evinizde olduğundan, bu yeni yüzlerden biri sadece platonik bir arkadaştan daha fazlası olabilir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103066/3-ekim-2023-gunluk-burc-yorumlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.