Azerbaycan’dan Selçuk Bayraktar’a madalya!

T3 Vakfı (Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'a, ASAN Hizmet (Azerbaycan Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı) madalyası verildi. ASAN Hizmet Yönetim Kurulu Başkanı Ülvi Mehdiyev, Selçuk Bayraktar’a "ASAN Hizmet ile Verimli İşbirliği" madalyasını takdim etti.
Mevlüt Peker
|
02 Ekim 2023, Pazartesi - 18:53
Azerbaycan’dan Selçuk Bayraktar’a madalya!

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri, T3 Vakfı (Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a, Azerbaycan devletine ve Azerbaycan halkına verilen büyük hizmet karşılığı layık görülen ASAN Hizmet (Azerbaycan Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı) madalyası verildi.

74. IAC’ya (Uluslararası Uzay Kongresi) katılmak için Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de bulunan Selçuk Bayraktar, T3 Vakfı (Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı) ile ASAN Hizmet'in (Azerbaycan Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı) ortaklaşa kurduğu Bilim Bakü'ye ziyarette bulundu.

Bilim Bakü'deki faaliyetleri dikkatle inceleyen Selçuk Bayraktar, burada Azerbaycan Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ülvi Mehdiyev ile görüştü.

Ülvi Mehdiyev, Selçuk Bayraktar'a "ASAN Hizmet ile Verimli İşbirliği" madalyası takdim etti.

Daha önce de  Karabağ Nişanı almıştı

Karabağ'da gösterdiği başarılarla dikkat çeken Bayraktar, Baykar'ın ürettiği Bayraktar TB2 SİHA'lar sayesinde bölgenin Ermenistan'ın elinden kurtulmasına büyük bir katkı sağlamıştı.

Bu başarısı nedeniyle 2021 yılında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Karabağ Nişanı ile taltif edilmişti.

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov da Bayraktar'ı "Askeri İş Birliği Alanında Hizmet Madalyası" ile onurlandırmıştı.

Bayraktar, 2022'de ise Ukrayna'nın lideri Volodimir Zelenskiy tarafından Ukrayna Devlet Liyakat Nişanı ile ödüllendirilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103021/azerbaycandan-selcuk-bayraktara-madalya
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.