Aile Bakanı’ndan yaralı polislere ziyaret

Ankara'da İçişleri Bakanlığı önündeki terör saldırısında yaralanan polis memurlarına ziyarette bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, "Terör örgütleri asla emellerine ulaşamayacaklar. Teröre karşı mücadele son sürat devam edecek" dedi.
Mevlüt Peker
|
02 Ekim 2023, Pazartesi - 19:09
Aile Bakanı’ndan yaralı polislere ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, terörün hedeflerine ulaşamayacağını belirterek, "Terörle mücadelemiz kesintisiz sürecek." ifadelerini kullandı.

Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda yaralanan polisler Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş'ı Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nde ziyaret eden Göktaş, polislerin sağlık durumları hakkında bilgi aldıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ziyaretin ardından polislerin sağlık durumlarının iyiye gittiğini belirten Göktaş, bakanlık olarak olayın hemen ardından yaralı emniyet görevlilerine ve ailelerine psikolojik destek sağladıklarını dile getirdi.

Bakan Göktaş, yaralı polislerin sağlık durumlarının hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yakın ilgiyle takip edildiğini ifade etti.

Tüm halka başsağlığı dileyen Göktaş, "Terör örgütlerinin hedeflerine erişemeyeceğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Terörle olan savaşımız kesintisiz devam edecek. Umarım bir daha bu tür acı olaylarla karşılaşmayız." dedi.

Kayseri'de teröristlerce öldürülen ve otomobili gasp edilen şehit veteriner teknisyeni Mikail Bozlağan'ı anarak, ailesine başsağlığı dileyen Göktaş, Bozlağan ailesine de psikolojik destek sağlandığını belirtti.

Bir basın mensubunun "Yaralı polislerin durumu nasıl?" sorusuna Göktaş, "İyiler, bilinçleri yerinde ve moralleri yüksek." şeklinde cevap verdi.

Göktaş, yaralı polislerin ailelerinin de yanlarında olduğunu ve hastanede durumlarının sürekli olarak izlendiğini belirtti. Bir diğer gazetecinin "Sağlık durumlarıyla ilgili herhangi bir olumsuzluk var mı?" sorusuna ise "Şimdilik her şey yolunda görünüyor, sürekli izleniyorlar." şeklinde yanıt verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103024/aile-bakanindan-yarali-polislere-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.