Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı polis memuru ile görüştü

Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle yaralanan polis memurlarına ziyarette bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azimle, kararlılıkla mücadele edeceğiz" dedi. Yerlikaya, yaralı polis memuru Demirel için bir sürpriz hazırladıklarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonda görüştürdüklerini, Erdoğan’ın geçmiş olsun dileklerini ileterek dua ettiğini söyledi.
Mevlüt Peker
|
02 Ekim 2023, Pazartesi - 21:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı polis memuru ile görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından yaralanan polis memurlarını hastanede ziyaret ederek, terörün asla amacına ulaşamayacağını vurguladı.

Bakan Yerlikaya, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nde tedavi gören Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş'ı ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, yaralı polislerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Demirel'in ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la telefonda görüştüğünü aktaran Yerlikaya, "Sayın Cumhurbaşkanımızın geçmiş olsun dilekleri ve dualarıyla Alim'in moralinin yüksek olduğunu gördük." dedi. Yerlikaya, diğer yaralı polis memuru Karataş'ın da sağlık durumunun iyi olduğunu ve ailesinin yanında olduğunu ifade etti.

Yerlikaya, "Terörün asla başarılı olamayacağını, son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemizin devam edeceğini belirtmek istiyorum." şeklinde konuştu. Ayrıca, Kayseri'de teröristlerce katledilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın cenaze törenine katıldıklarını ve ailesine başsağlığı dilediklerini belirtti.

Bakan, "Terörle mücadelemizde milletimizin desteği ve dualarıyla, güvenlik güçlerimizle birlikte teröre karşı durmaya devam edeceğiz." dedi. Yerlikaya, saldırının soruşturmasına ilişkin olarak da Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un bilgilendirme yapacağını belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103043/cumhurbaskani-erdogan-yarali-polis-memuru-ile-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.