Trump: Karar belli, o Demokrat bir yargıç!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, New York'ta devam eden "dolandırıcılık davası" ile ilgili yine yargıca ve başsavcıya sert eleştirilerde bulundu.
Mevlüt Peker
|
05 Ekim 2023, Perşembe - 00:10
Trump: Karar belli, o Demokrat bir yargıç!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, New York'ta devam eden "emlak dolandırıcılığı" iddialarına yönelik davadaki üçüncü gününde, yargıç ve başsavcıyı sert bir dille eleştirdi.

Manhattan'da bulunan eyalet Yüksek Mahkemesi'nde gerçekleşen duruşmanın üçüncü gününde Trump, mahkemede hazır bulundu ve öğlen arasında Florida'daki evine dönüş yapmak üzere mahkemeyi terk etti.

Mahkeme çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trump, davayı yürüten Yargıç Arthur Engoron'u hedef alarak, "Bu yargıcın ne karar vereceği bellidir, çünkü o bir Demokrat." dedi.

Ayrıca, New York Başsavcısı Letitia James'e de sert sözlerle yüklenen Trump, "Bu tamamen saçma bir dava. Aslında şu an Iowa, New Hampshire, Güney Carolina ya da Ohio'da olmayı çok isterdim. Ancak, anketlerde Biden'ı açık ara geride bıraktığım için beni burada tutan ve Washington'daki Adalet Bakanlığı ile temas kuran bir başsavcı var." ifadelerini kullandı.

Duruşmalara katılma zorunluluğu olmamasına rağmen neden mahkemede bulunduğu sorusuna Trump, "Medyanın bu sürecin ne kadar bozulmuş olduğunu görmesini istedim, çünkü bu konuda sesini çıkarabilecek başka birini göremiyordum." yanıtını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103390/trump-karar-belli-o-demokrat-bir-yargic
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.