Emekliye 5 bin TL ikramiye... Çanakcı: ''Avunun demek türünden bir adım''

DEVA Partili İbrahim Çanakcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekliler için açıkladığı 5 bin TL'lik ikramiyeye ilişkin, "Tamamen göz boyamaya yönelik. ​​Bununla avunun demek türünden bir adım bu" dedi.
Ecem Çetin
|
10 Ekim 2023, Salı - 14:47
Emekliye 5 bin TL ikramiye... Çanakcı: ''Avunun demek türünden bir adım''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan, emeklilere ikramiye müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye ödeneceğini, ikramiyelerin Kasım ayının ilk yarısı itibariyle hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Erdoğan'ın açıkladığı ikramiyeye ilişkin Demokrasi ve Atılım Partisi'nden (DEVA) bir değerlendirme geldi. 

Ankara Masası Gündem Özel yayınında gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakcı, açıklanan ikramiyeye ilişkin şu ifadeleri kullandı; 

"Tamamen göz boyamaya yönelik"

"Göz boyamaktan başka hiçbir anlama gelmiyor. 5 bin TL bir defalık oda. 5 bin TL ile ne yapabilirsiniz? 1-2 market alışverişinizi bile zor gerçekleştirirsiniz. Hiç bir anlamı olmayan tamamen göz boyamaya yönelik... 

"Bununla avunun demek türünden bir adım bu"

Siz emeklinin asgari emekli maaşını arttırdınız mı? Arttırmadınız. Enflasyon karşısında onları ezdirmeyecek adımlar attınız mı? Atmadınız. Arada işte alın bununla avunun demek türünden bir adım bu."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104279/emekliye-5-bin-tl-ikramiye-canakci-avunun-demek-turunden-bir-adim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.