11 Ekim 2023 Günlük Burç Yorumları

Selamlar sevgili astroloji meraklıları! Bugün 11 Ekim 2023. Yeni bir güne uyandık ve gökyüzü bize bugün ne mesajlar gönderiyor, merak ediyor musunuz? Aşkta, işte, sağlıkta ve daha pek çok alanda bugünü nasıl daha verimli ve anlamlı kılabiliriz? İşte 12 burcun günlük yorumları...
Zeliha Demirci
|
11 Ekim 2023, Çarşamba - 00:00
11 Ekim 2023 Günlük Burç Yorumları

Uzman astrologlar, gezegenlerin bugünkü konumları ve hareketleri ışığında, sizin için dikkat çeken en önemli noktaları değerlendirdi. Biz de hayatınıza biraz rehberlik, biraz da ilham katmak için derledik. Bugüne özel burç yorumlarına göz atmayı unutmayın!

Koç (Aries) - 21 Mart - 19 Nisan

Bugün, Ram, üzerinizdeki tüm talepleri dengeleyemeyebilirsiniz, bu yüzden önceden harekete geçin ve bir numara için savunma yapın. İlişki köşenizdeki Güneş ile sizin burcunuzda olan fedakar Chiron arasındaki zıt etkisi altında (yılda bir kez olan bir olay), fazla birliktelikten kaçınabilirsiniz. Sevgilinizi ve en yakın arkadaşlarınızı seviyorsunuz, ancak şu anda kendi alanınıza da ihtiyaç duyuyorsunuz! İnsanları arkadaş listesinden çıkarmak veya pişman olacağınız bir şey söylemek gibi ani hareketlerde bulunmayın. Sadece kendi yolunuzu seçerken biraz anlayış isteyin.

Boğa (Taurus) - 20 Nisan - 20 Mayıs

Bugünkü yıllık Güneş-Chiron karşıtlığı, dikkatli olmazsanız sizi bir porselen dükkanında bir Boğa'ya dönüştürebilir. Mükemmeliyetçi altıncı evinizde Güneş varken, en iyisini istersiniz, ancak paranoyak on ikinci evinizde aşırı işleyen Chiron'dan gelen bir darbe, orantısız yoğun tepkilere neden olabilir. Tamamen solo bir projede çalışmıyorsanız, diğerlerinin görüşlerini ve duygularını göz önünde bulundurmalısınız. Mikro yönetim yaparak veya her şeyin kendi şartlarınızda olmasını talep ederek, bunu başarmak için ihtiyaç duyduğunuz insanları yabancılaştırabilirsiniz. Ve altıncı ev aynı zamanda sağlığınızı da yönettiği için, çok fazla stres almanızı risk altına almak istemezsiniz, bu da sizi yanlış yiyeceklere ve fazla içkiye başvurmaya yönlendirebilir. Sinirleri yatıştırmak için ter atın veya sıkı bir yoga dersi alın.

İkizler (Gemini) - 21 Mayıs - 20 Haziran

Sınırlarınızı bilin, İkizler. Bugün, ifade edici Güneş ile şifacı kuyruklu yıldız Chiron arasındaki yıllık karşıtlığı getiriyor. Dramatik beşinci evinizde (Güneş) ve arkadaşlık bölgenizde (Chiron) olan pozisyonlarıyla, öfke bir anda patlayabilir. Ancak haberiniz olsun: Başkalarının duygusal dramalarına kapılmak zorunda değilsiniz. Duygusal tetik noktalarınıza basılma ihtimaliniz biraz yüksek olsa da, GERÇEKTEN oraya gitmek istemezsiniz. Günün yaratıcı enerjisinden yararlanın ve kişisel bir projeye kendinizi kaptırın. Beşinci ev aynı zamanda romantizmi de yönetir, ki bu, takip etmek için ÇOK daha iyi bir seçenek gibi görünüyor!


Yengeç (Cancer) - 21 Haziran - 22 Temmuz

Tam bir ritim yakalamaya başladığınızda, "acil" bir e-posta veya mesaj gelir ya da ihtiyaç sahibi bir kişi, stresinizi Pazartesi sabahı seviyelerine geri getirmekle tehdit eder. Bunu, eviniz ve işiniz arasındaki eksende Güneş ve "yaralı şifacı" kuyruklu yıldız Chiron'un yıllık karşıtlığına atfedin. Bu, gerçekten ele alınması gereken gerçek bir kriz mi yoksa aşırı yorgun ve aşırı çalışmış bir zihnin abartması mı olduğuna karar vermeniz gerekecek. Yanıtlamak kesinlikle bazı ekstra puanlar kazandırabilir, ancak size zaman, enerji ve muhtemelen bir sevdiğinizin öfkesi pahasına mal olabilir. Ayrıca, sınırlarınızın geçirgen olduğuna dair sağlıksız bir örnek de oluşturabilir. Bu yüzden yanıtlamadan önce büyük resmi göz önünde bulundurun.


Aslan (Leo) - 23 Temmuz - 22 Ağustos

Dikkat, pat diye konuşma tehlikesi! İletişim köşenizdeki korkusuz Güneş ile açık sözlü dokuzuncu evinizdeki "yaralı şifacı" kuyruklu yıldız Chiron arasındaki yıllık karşıtlık, dudaklarınızı gevşetebilir. Burcunuz, sesli yaşamakla tanınır, ancak gerçekten aşırı dürüstlük diye bir şey var, özellikle eleştirel olduğunda yapıcı olmaktan daha fazla. BU durumu göğsünüzden atmak için bir rahatlama hissi duyabilirsiniz, ancak kimse bu patlamayı takdir etmeyecektir. Kolay olmayacak, Aslan, ama güvenlik için ağzınızı sıkı tutun!


Başak (Virgo) - 23 Ağustos - 22 Eylül

Dikkatli ol, Başak: Kozmik bir çatışma, dikkatli olmazsanız kendi kendinizi sabote eden bir çöküşe yol açabilir. Bugün, güvenlik alanınızdaki Güneş, yoğun duyguların olduğu sekizinci evinizdeki şifacı Chiron'a karşı yıllık karşıtlığını yapar. Normalde soğukkanlı olan burcunuz, ortaya çıkan öfke veya kıskançlık dalgasını sürdürmekte zorlanabilir. Diğer insanların ne yaptığına takıntı yapmayın veya anlamsız karşılaştırmalar yapmayın. Eşsiz bir bireysiniz ve sunacak ÇOK şeyiniz var. Rastgele insanlara "ulaşmaya" çalışmak, ruhunuzun görevinden sizi sadece dağıtır.


Terazi (Libra) - 23 Eylül - 22 Ekim

Adalet terazisi tarafından yönetiliyor olmanız, adil oyun fikriyle saptığınız anlamına gelmez. Tam eşitlik harika bir ideal olsa da, gerçek zamanlı olarak bunu başarmak zor olabilir. Bugün, kendi kendini yönlendiren Terazi Güneşi, ortaklık bölgenizdeki fedakar Chiron ile çarpıştığında, bir kişinin ihtiyaçlarını diğerinin önüne koymak zorunda kalabilirsiniz. Bu, adaletsiz veya nezaketsiz olmak değil; gerçekçi olmaktır. Ve kendinize dürüst olursanız, bu yeniden dengeleme eylemi uzun zamandır geliyordu. Sürekli fedakarlık yapmak, kırgın hissetmek, sonra zıt kutba sallanmak ve başlangıçta istediğiniz şeyin peşinden tek başına gitmek kaybeden bir oyundur. Daha iyi bir orta yol bulmak için beklentilerinizi ayarlayın.


Akrep (Scorpio) - 23 Ekim - 21 Kasım

Biraz kontrol, sizi güvende hissettirir, Akrep - ancak tüm şovu yönetme ihtiyacınızla taşıyor musunuz? Bugün, bilinçaltı bölgenizdeki ego tarafından yönlendirilen Güneş ile mükemmeliyetçi altıncı evinizdeki şifalı kuyruklu yıldız Chiron arasındaki yıllık karşıtlık, tüm ipleri çekme ihtiyacınızdan bazılarını bırakmanızı sonunda ikna eden şiddetli (ve çözülemez) bir güç mücadelesine yol açabilir. Sadece bu imkansız değil, aynı zamanda mikro yönetimin stresi, geçici egemenlik hissinin değerini taşımıyor.


Yay (Sagittarius) - 22 Kasım - 21 Aralık

Hoşgörülü olmakla gurur duyuyorsunuz, Yay, ancak bugün sakinliğinizi korumak o kadar da kolay olmayabilir. En iyi niyetleriniz, drama eviniz olan beşinci evdeki Güneş ve "yaralı şifacı" kuyruklu yıldız Chiron arasındaki yıllık karşıtlıkla engellenebilir. Bu ateşli karşılaşma, özellikle bir başkasının savunmasına gelmek zorunda hissettiğinizde öfkenizi körükleyebilir. En azından, açıkça bir kavga etmenin sonuçlarını düşünerek kendinizi frenlemeye ÇALIŞIN. Şimdi konuşmaya hazır değilseniz, duraklayın ve gelecek hafta, daha sakin kafaların kesinlikle hakim olacağı bir zamanda bu konuya geri dönün.


Oğlak (Capricorn) - 22 Aralık - 19 Ocak

Sabit tavırlarınız bugün bir hız engeline çarpabilir, bu yüzden direksiyona sıkıca tutunun! Hırslı onuncu evinizdeki egosantrik Güneş ile ev sahanızdaki şifacı kuyruklu yıldız Chiron arasındaki yıllık karşıtlık, en düzenli gemileri bile sarsabilir. Tam gaz ilerlemek isteyebilirsiniz, ancak bir akraba, ev arkadaşı veya geçmişinizden biri planlarınıza bir kavis atabilir. Bu, umarım kendi başına gideceğini umduğunuz ya da görmezden gelebileceğiniz bir şey değil, Oğlak. Şimdi bununla ilgilenmek ve zararı sınırlamak daha iyi. Eğer YÖNLENDİRMEK isteyen KİŞİ sizseniz, aceleci olmayın. İşte bildirimde bulunma veya ev sahibinize 1 Kasım'da ayrılacağınızı söyleme zamanı değil. Bu süreci atlatın - ancak etrafınıza bakmanızda bir sakınca yok.


Kova (Aquarius) - 20 Ocak - 18 Şubat

Hızlı yaşamınıza "dur" deyin ve bir mola verin, Kova! Bugün, seyahat ve macera alanınızdaki Güneş ile şifalı kuyruklu yıldız Chiron arasındaki yıllık akışı kesen karşıtlık, gezgin ruhunuza mola verme düdüğünü çalıyor. Evet, özgürlüğünüzü seviyorsunuz ve her saat diliminde arkadaşlarınız var, ancak siz de zaman zaman ana üssünüze dönmeli ve enerjinizi yeniden şarj etmelisiniz. Ayrıca, sadık yerel ekibiniz sizi uzun süre çok uzaklara gönderdiğinde özlüyor! İç çemberinizle kaliteli zaman geçirirken, bu, sorunlu bir arkadaşı serbest bırakmak için uygun bir zaman olacaktır.


Balık (Pisces) - 19 Şubat - 20 Mart

Pazarlıklarınızda duyguları dışarıda tutmaya çalışın, Balık. Tabii ki, bir Balık burcu olarak, bu söylenenden daha kolay. Bugün, ego tarafından yönlendirilen Güneş ve empatik Chiron'un finansal sektörler arasındaki yıllık karşıtlık, en önemli konuları karıştırabilir. Küçük bir iş draması hakkında üzgünseniz veya bir işbirlikçi (veya rakip) ile gölgeli bir durum hakkında bilgi aldıysanız, tartışmaları daha sakin bir ruh hali içinde olacağınız gelecek haftaya kadar ertelemek isteyebilirsiniz. Pahalı dürtüsel alışverişlere karşı hassas olduğunuz için bugün alışveriş için ideal bir gün değil.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2104349/11-ekim-2023-gunluk-burc-yorumlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.