Destici’den Erdoğan’a ziyaret

Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde yeniden genel başkanlığa seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı parti genel merkezinde ziyaret etti.
Mevlüt Peker
|
12 Ekim 2023, Perşembe - 18:53
Destici’den Erdoğan’a ziyaret

Türkiye Cumhurbaşkanı, AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici'yi, AK Parti Genel Merkez binası önünde AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin karşıladı.

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde yeniden genel başkanlığa seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı parti genel merkezinde ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X’teki onaylı hesabı @#Mustafa_Destici üzerinden yaptığı paylaşımda şunları kaydetti.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaretimizde AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde yeniden Genel  Başkanlığa seçilmesinden dolayı şahsını ve yönetimini tebrik ederek, 22 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz 12. Olağan Büyük Kurultayımızın davetiyesini takdim ettim. Ayrıca İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları, Zengezur Koridoru, Yeni Anayasa başta olmak üzere gündemdeki pek çok konuyu da istişare etme fırsatı bulduk.” ifadelerini kullandı.

BBP lideri Destici, "Görüşmemizde Emeklilerimiz, su yönetimi, depreme hazırlık ve gündemdeki diğer konularla ilgili de partimizin görüşlerini içeren bir çalışmayı da sunarak düşüncelerimizi paylaştım. Sayın Cumhurbaşkanımıza kabulleri ve ilgileri için teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

İki liderin görüşmesi ilk olarak Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici’nin ofisine ait X’teki sosyal medya hesabı @Desticikurumsal üzerinden duyurulmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104647/desticiden-erdogana-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.