Dünyaca ünlü mankenden Netanyahu’ya “Hitler” benzetmesi

Dünyaca ünlü Filistin asıllı manken Bella Hadid, işgalci İsrail’e çok sert mesaj verdi. Sözlerine “Kariyerim sona erse bile…” diyerek başlayan Bella Hadid, Netanyahu’nun yeni Hitler olduğunu söyledi.
Mevlüt Peker
|
16 Ekim 2023, Pazartesi - 19:13
Dünyaca ünlü mankenden Netanyahu’ya “Hitler” benzetmesi
Dünyaca ünlü Filistin asıllı manken Bella Hadid'den tarihe geçecek söz: Eğer İsrailliler savaşmayı bırakırlarsa, barış olur. Eğer Filistinliler savaşmayı bırakırlarsa, Filistin yok olur...

İsrail'in Gazze'deki sivil halka yönelik saldırılarına tepkiler devam ediyor. Bu tepkilerden biri de Filistin kökenli ünlü model Bella Hadid'den geldi.

Gazze'de artan şiddet olaylarına sessiz kalmayan ünlü isimler arasında Bella Hadid de yer alıyor. Hadid kardeşler, Filistin'in özgürlük mücadelesine olan desteğiyle biliniyor.

Bella Hadid: Netanyahu modern zamanların Hitler'i

Bella Hadid, yaşanan olaylara dair yaptığı açıklamada, "Mesleğim ne olursa olsun, Filistin'e olan desteğimi asla geri çekmeyeceğim. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu modern zamanların Hitler'i olarak nitelendiriyorum!" şeklinde konuştu.

Ünlü model Bella Hadid, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Mesleğim ne olursa olsun, Filistin'e olan desteğimi kesinlikle sürdüreceğim. Modellik kariyerimde bir kayıp yaşasam bile, Filistin konusundaki sesimi yükseltmekten çekinmeyeceğim. Binyamin Netanyahu'yu modern zamanların Hitler'i olarak görüyorum. 2,5 milyon Filistinli için yeni bir mezarlık inşa etmeye çalışıyor. Eğer İsrailliler savaşı durdurursa, barış gelir. Eğer Filistinliler savaşı durdurursa, Filistin kaybolur.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105292/dunyaca-unlu-mankenden-netanyahuya-hitler-benzetmesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.