Gelecek Partili Ün’den Nevşin Mengü’ye “etki ajanı” suçlaması

Gelecek Partisi Denizli milletvekili Sema Silkin Ün, bazı gazetecilerin İsrail propagandasına soyunduğunu belirterek “Filistin’i 7/24 bombalayan 75 yıldır o topraklara zulüm çektiren bu korsan devletin ajanlığına soyunmuş gazeteciler bu ülkede itibarlarını koruyamazlar” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
19 Ekim 2023, Perşembe - 16:15
Gelecek Partili Ün’den Nevşin Mengü’ye “etki ajanı” suçlaması

Sema Silkin Ün, Ankara Masası Gündem Özel yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Nevşin Mengü ile sosyal medyada girdiği polemiğe ilişkin soru üzerine Ün, ‘El Aksa Fırtınası’ saldırısında Hamas aracında yarı çıplak görüntülenen Alman kadın üzerinden algı operasyonu yapıldığını söyledi.

Ün, Alman dövme sanatçısı Shani Louk’un iddiaların aksine Hamaslılar tarafından kıyafetlerinin çıkarılmadığını zaten üzerinde o giysilerle festivale katıldığını, bir tecavüzün söz konusu olmadığını ve ölü değil annesinin verdiği bilgilere göre yaralı olduğunu ve tedavisinin yapıldığını anlattı.

3 yalan üzerinden bir algı oluşturmak için dünya gibi Türkiye’deki bazı çevrelerinde seferber olduğunu belirten Ün, kendisinin kamyon kasasında sıralanan Filistinli cenazelerini paylaşarak, bunlara suskun kalındığına dikkati çekmek istediğini dile getirdi.

Sema Silkin Ün, hiçbir şekilde Alman Shani Louk’un kıyafet tercihini eleştirmediğini, ama yaptığı paylaşım çarpıtılarak bir linç girişimine uğradığını aktardı.

“İtibarsızlık batağına doğru gidiyorlar”

Ün, “Bunu maalesef bu ülkede İsrail’in propagandasına alet olma konusunda kendilerine bir misyon üstlenmiş sözde gazeteciler yapıyor. Vakti zamanın şöhretli gazetecileri bugün youtuber oldular buralardan kendilerine bir alan açmaya çalışıyorlar. Ama bu o kadar kendisini açığa çıkaran bir durum oluştu ki belki biraz da hayra vesile olmuş oldu. Ana akımdan marjinalliğe doğru kendilerini sürüklediler ve bir itibarsızlığa doğru da her geçen gün o itibarsızlık batağına doğru gidiyorlar. Bunu kapatabilmek adına elbette saldıracaklar” dedi.

“Sana bu bilgiler nereden geliyor?”

Savaş bölgesinde yayın yapan gazetecilerin ulaşamadığı bilgilerin klavye başında oturanlara nasıl geldiğinin sorgulanması gerektiğini de vurgulayan Ün, “Mescid-i Aksa’ya sıkılan suyun analiz raporu 5 dakika sonra bu arkadaşımıza gelebiliyor. Nereden geliyor? Bunları herhangi bir silahın içinde hangi bileşimlerden oluştuğunu vesaireyi 5 dakika sonra ortaya koyuyor bu gazeteci sana bu bilgiler nereden geliyor?” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi Denizli milletvekili Ün şöyle devam etti:

“Yalan bilgilerle İsrail’e meşruiyet kazandırmaya çalışıyorlar”

“Burada evinden 5 dakikada gelen bilgiyi copy paste kullanabiliyor ve bir manipülasyon oluşturuyor. Türkiye kamuoyunu bu anlamda yalan bilgilerle, halen bu yalanlara devam ediyorlar bu yalan bilgilerle İsrail’e meşruiyet kazandırmaya çalışıyorlar. Ama ben çok net söylüyorum bu ülke Filistin’i 7/24 bombalayan 75 yıldır o topraklara zulüm çektiren bu korsan devletin ajanlığına soyunmuş gazeteciler bu ülkede itibarlarını koruyamazlar”

“TSK’yı suçluyor İsrail ordusundan şüphe duymuyorlar”

“Türk Silahlı Kuvvetlerini ülkede tartışmaya açtırıyorlar kimyasal silah kullandı diye. Peygamber ocağından şüphe duyuyor ama İsrail ordusunun katliamlarına şüphe duyulmayabiliyor. Bunu kendi vicdanlarına yer ettirebiliyorlar?”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105732/gelecek-partili-unden-nevsin-menguye-etki-ajani-suclamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.