Kızını "satılık" ilanıyla fotoğrafını paylaşan baba canlı yayında da fiyat vermiş

Kızının fotoğrafını satılık diyerek paylaşan Y.D.'nin canlı yayında da kızını satılığa çıkardığı ortaya çıktı. sosyal medya hesabında konuşan Y.D. "benim kızım, 250 kayme kızım. Mangalı iyi yapar, 250 kayme." dedi.
Ankara Masası
|
03 Kasım 2023, Cuma - 11:25
Kızını "satılık" ilanıyla fotoğrafını paylaşan baba canlı yayında da fiyat vermiş

17 yaşındaki O.K. ile D.K. Konya'da tanıştı.

İlişkiye başlayan çiftin ailelerinin onayı ile 3 Ağustosta resmi nikahları kıyıldı. 19-21 Ekim tarihler arasında 3 gün 3 gece düğün yapılmak için damadın memleketi Balıkesir'in Susurluk İlçesinde hazırlıklar başladı.

Gelin'in babası damat tarafından 250 bin TL başlık parası aldı. Kız ve oğlan tarafı 19 Ekim tarihinde Susurluk'ta bir araya geldi. Öne sürülen bilgilere göre kızın ailesi yapılan takı töreni sonrası yakınlarının öldüğünü söyleyerek Konya'ya dönmek istedi. Kız tarafının takıları çalacağından şüphelenen damadın ailesi takıları bıraktıktan sonra Konya'ya dönmelerini istedi. Bunun üzerine iki taraf arasında kavga çıktı.

Kavga sonrası kız tarafı Susurluk'ta bulunan akrabalarının evlerinde kaldı. Gelin D.K. 1 gün sonra eşini arayarak ailesinin daha önce babasının kendisini başkalarıyla evlendirmek istediğini karşı tarafı dolandırdığını ve babasından şikayetçi olacağını söyledi.

Babası yerine kocasından şikayetçi oldu 

Gelin, damadın ailesi birlikte  Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip ifadesini değiştirip damat tarafından alı konulduğunu ve darp edildiğini söyleyip damat ve ailesinden şikâyetçi oldu .

D.K. Eminyete verdiği ifadesinin ardığından ailesi ile Konya'ya döndü. Damat tarafı ise düğün masraflarının 1 milyon TL tuttuğunu ileri sürerek avukat   Hakan Gündoğdu aracılığıyla  Yağma" suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Damadın verdiği suç duyurusunda, Gelin'in ailesinin D.K.'yı düğünde takılan takıları alıp kaçmak üzere zorla evlendirdiğini geçmişte de başkasıyla aynı şekilde evlendirilmeye çalıştığını ayrıca ablası İ.D.'nin 3 defa evlendirilip düğün esnasında takılarla birlikte kaçtığını iddia etti.

Kızını satılığa çıkardı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Gelin'in babası Y.D.'nin 2019 tarihinde 13 yaşında olan kızına ait fotoğrafı sosyal medyada paylaşıp 'bu kız satılıktır' yazdığı ortaya çıktı. Suçlamaları yalanlayan Y.D. şaka yaptığını söyledi.

17 yaşındaki D.K., Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından devlet korumasına alındı.

Soruşturma çerçevesinde Y.D.'nin 27 Temmuz 2022 tarihinde sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında kızı için fiyat verdiği mide bulandırıcı görüntüler tespit edildi.

Y.D. canlı yayında şu skandal sözleri sarf etti: "aha benim kızım, 250 kayme kızım. Mangalı iyi yapar, 250 kayme."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2108285/kizini-satilik-ilaniyla-fotografini-paylasan-baba-canli-yayinda-da-fiyat-vermis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.