Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı protokolü açıkladı

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları protokolü açıkladı.
Ankara Masası
|
23 Kasım 2023, Perşembe - 12:42
Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı protokolü açıkladı

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından , CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları protokolü açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan, 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçiminden aylar sonra dönemin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları protokole ilişkin açıklama geldi.

Özdağ tarafından, paylaşılan protokolde İçişleri, Kültür ve Turizm ile Milli Eğitim bakanlıkları ile güvenlik, adalet ve ekonomi bürokrasisinde bakan yardımcılıklarının verilmesi üzerinde anlaşma sağlandığı belirtildi.

Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

" Zafer Partisi’ne yönelik saldırıların ASIL nedeninin partimizin bu protokol ile Atatürk’ün kurucu değerlerini güvence altına almak istemesi, terörle mücadeleye yeni bir atılım getirecek olması, milli, üniter ve laik devlet esaslarını vurgulanması ve 13 milyon işgalcinin vatanlarına dönmesi projesidir."

Protokol metni:


http://www.ankaramasasi.com/haber/2111204/umit-ozdag-kemal-kilicdaroglu-ile-yaptigi-protokolu-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.