Hasan Bitmez’in sağlık durumu kötüye gidiyor

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
Mevlüt Peker
|
13 Aralık 2023, Çarşamba - 20:09
Hasan Bitmez’in sağlık durumu kötüye gidiyor

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Genel Kurulunda fenalaşarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumu hakkında son bilgileri paylaştı. Bakan Fahrettin Koca, Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in tedavi gördüğü Bilkent Şehir Hastanesi'ne ziyarette bulunarak, doktorlar ve Bitmez'in yakınlarından detaylı bilgi aldı.

Gazetecilere yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milletvekili Hasan Bitmez'in hastanede tüm branş hekimleri ve sağlık personeli tarafından dikkatle takip edildiğini belirtti. Bakan Fahrettin Koca, Hasan Bitmez'in sağlık durumunun ciddiyetini vurgulayarak, "Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim" dedi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2114453/hasan-bitmezin-saglik-durumu-kotuye-gidiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.