Ömer Çelik'ten CHP'ye bildiri tepkisi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin terörle ilgili ortak bildiriye imza atmamasına tepki gösterdi.
Onur Çetinkaya
|
24 Aralık 2023, Pazar - 13:56
Ömer Çelik'ten  CHP'ye bildiri tepkisi

Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen terör saldırılarında iki günde 12 asker şehit oldu.

AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi b ütçe kanunu teklifi görüşmelerinin sürdüğü TBMM'de saldırılarla ilgili ortak bildiri yayımlandı. Ortak bildiriye imza atmayan CHP'den ayrı bildiri geldi. 

CHP Grup Başkanlığı'ndan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile üç grup başkanvekilinin imzasıyla terör saldırılarıyla ilgili açıklama yapıldı.

CHP Grup Başkanlığı geçtiğimiz 2 günde yaşanan terör saldırılarında 12 askerin şehit düşmesi sonrası bir bildiri yayınladı. Bildiriyi sosyal medya hesabından paylaşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Terörün hedeflerine ulaşmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Türkiye'nin bağımsızlığı ve bütünlüğü için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bunu yaparken de sorumluların arkasına dizilmeyeceğiz. Terörü kınamıyor LANETLİYORUZ! Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

Ana muhalefet partisinin ortak bildiriyi imzalamalasına AK Parti'den tepki geldi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik,  "CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Yüce Meclis’te partilerin terörü lanetleyen ortak bildirisine imza atmak için şartlar öne sürmesi utanç verici bir tutumdur." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2116293/omer-celikten-chpye-bildiri-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.