Mustafa Destici'den taziye mesajı yayınlamayan partilere sert tepki!

Sivas'ın Şarkışla ilçesi Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 12 şehidin ardından taziye mesajı yayınlamayan aralarında HÜDAPAR'ın da olduğu partilere tepki gösterdi. Destici, "Ya devletin yanındasın ya PKK'nın yanındasın ya askerin yanındasın ya teröristin yanındasın açıkça bunu ifade edeceksin" dedi.
Onur Çetinkaya
|
24 Aralık 2023, Pazar - 16:10
Mustafa Destici'den taziye mesajı yayınlamayan partilere sert tepki!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas'ın Şarkışla ilçesi Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında konuştu.

Destici konuşmasında 12 şehidin ardından taziye mesajı yayınlamayan partileri sert bir dille eleştirdi.

"Neden şehitlerle ilgili bir taziye yok"

Muhalefet partilerine seslenen Destici, "Bakın bugün olmuş şehitlerimiz için taziye yayınlamayan partiler, parti genel başkanları var. Zaten PKK'nın partisini hiç saymıyorum ama TİP diye bir parti var ve halk onlara yüzde 2 üzerinde oy verdi. Türkiye Komünist Partisi güya bunlar 1980 öncesi de bizimle Bakın bugün olmuş şehitlerimiz için taziye yayınlamayan partiler, parti genel başkanları var. Zaten PKK'nın partisini hiç saymıyorum ama TİP diye bir parti var ve halk onlara yüzde 2 üzerinde oy verdi. Türkiye Komünist Partisi güya bunlar 1980 öncesi de bizimle niye mücadele etmişlerdi sorsanız sözde tam bağımsız Türkiye. Nerede...Neden şehitlerle ilgili bir taziye yok, niye PKK'yı kınama yok." dedi. 

"Dost kim, düşman kim bileceğim ona göre davranacağım"

Sözlerine devam eden BBP lideri Mustafa Destici, aralarında Cumhurbaşkanlığı seçimde Cumhur İttifakı bileşenlerinden olan HÜDAPAR'ın da bulunduğu partilere şehit taziyesi üzerinden yüklendi.

Türkiye'nin canı yandığı bugünlerde taziye yayınlamayan partilere sert eleştirilerde bulunan  Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Ne kadar ol parti varsa bir tanesinden taziye duymuyorsun. Bazıları da çok cılız, yapmış gibi yapıyorlar. Olmaz kardeşim ya devletin yanındasın ya PKK'nın yanındasın ya askerin yanındasın ya teröristin yanındasın açıkça bunu ifade edeceksin bunu bende bileceğim. Dost kim, düşman kim bileceğim ona göre davranacağım." şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2116316/mustafa-desticiden-taziye-mesaji-yayinlamayan-partilere-sert-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.