ABD'de yine silahlar konuştu: Alışveriş merkezinde korkunç olay!

ABD’nin Colorado eyaletindeki bir alışveriş merkezinde çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi de yaralandı.
Büşra Bayrak
|
25 Aralık 2023, Pazartesi - 13:11
ABD'de yine silahlar konuştu: Alışveriş merkezinde korkunç olay!

ABD'de Colorado eyaletindeki Colorado Springs ilçesinde bulunan Citadel Mall adlı alışveriş merkezinde trajik bir olay yaşandı. 

Edinilen bilgiye göre, dün yerel saatle 16.34 sıralarında alışveriş merkezinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten iki grup arasında kavga yaşandı. 

Grup içerinde öfkesine bir türlü hakim olamayan bir kişi yanında bulunan silah ile ateş açtı. Açılan ateş sonucunda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi de yaralandı. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı. 

Colorado Springs Polisi ihbar üzerine bölgeye gittiğinde olay yerinde birkaç kişinin hareketsiz şekilde yattığını gördü. 

Polis Departmanı olayla ilgili olarak, " Görevliler olaya müdahale etmiş ve iki grup arasında kavga çıktığını tespit etmiştir. Alışveriş merkezinde yetişkin bir erkek silahla vurularak ölmüş olarak bulundu. Her biri en az bir kurşun yarası alan iki yetişkin erkeğin durumu ciddi olup yerel hastanelere nakledilmiştir. Bir kadın ise hafif yaralı olarak yerel bir hastaneye nakledilmiştir.  CSPD birden fazla kişiyi gözaltına aldı ve olaya karışıp karışmadıklarını tespit etmeye çalışıyor” denildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2116475/abdde-yine-silahlar-konustu-alisveris-merkezinde-korkunc-olay
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.