CHP İstanbul için start verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için kampanyasını başlattı. İmamoğlu'nun seçim sloganı da belli oldu.
Onur Çetinkaya
|
05 Ocak 2024, Cuma - 11:13
CHP İstanbul için start verdi!

Türkiye adım adım 31 Mart gününe gidiyor.

Milyonlarca seçmen sandıkta adayını belirleyecek.

Partiler ise  adaylarını tanıtmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul adayının pazar günü açıklayacaklarını söyledi.

Öncesinde ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara ve İstanbul adaylarının mevcut başkanlar Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olduğu duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu 2024 seçimleri için bugün start verdi.

İmamoğlu'nun sloganı belli oldu

İmamoğlu, seçim kampanyasının startını, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen lansman töreniyle verdi. Tören, "İstanbul’a hizmette tam yol ileri" sloganıyla başladı.

2019 seçimlerine değine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, engellemelerle karşılaştıklarını ifade etti. 

5 yıllık süreçte çok sayıda işlere imza attıklarının altını çizen İmamoğlu, 31 Mart seçimlerini işaret ederek yeniden kazacaklarını vurguladı. 

Sözlerinin devamında 2019 yılındaki sloganına atıfta bulunan İmamoğlu,  "Kesinlikle her şey çok güzel olmaya devam edecek" dedi. 

İmamoğlu'ndan ceket göndermesi 

İmamoğlu ,2019 seçimlerinin figürü olan ceketini bir kez daha çıkararak göndermede bulundu.

İmamoğlu, "Biz 6 Mayıs’ta çıkarttığımız o ceketi hiç giymedik,  İstanbul olarak hep birlikte başarmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu

2019 yılı önceki belediye yönetimine eleştiride bulunan   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "25 yıllar bizim 4.5 yılı kıyaslıyorlar" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2118394/chp-istanbul-icin-start-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.