Murat Kurum canlı yayında soruları yanıtladı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Murat Kurum, ''İstanbulluların gündeminde olmayan konularla ilgilenmeyeceğiz, polemiklerin içerisinde olmayacağız ve bu tutumu bu kampanya sürecinde, bundan sonra hep sergileyeceğiz.'' dedi.
AA
|
27 Ocak 2024, Cumartesi - 08:03
Murat Kurum canlı yayında soruları yanıtladı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk'te katıldığı "Yerel Seçim Özel" programında gazeteciler Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı.

Seçim çalışmaları sırasında sokaktan aldığı tepkilerin sorulması üzerine Kurum, son 16 günde on binlerce İstanbullu ile bir araya geldiğini belirtti. Kendisine hiç olumsuz tepki gelmediğini ve herkesle kucaklaştığını ifade etti.

Murat Kurum, sokaktan aldıkları tepkilerin mayıs seçimlerinde de benzer bir şekilde olduğunu vurgulayarak, "Mayıs seçimlerinin daha da üzerinde bir motivasyon var ve gerçekten kırılmışlar. Yani 5 sene yok sayılmaktan, çile çekmekten, endişe içerisinde yaşamaktan yorulmuşlar, büyük bir motivasyonla 31 Mart'a hazırlanıyorlar. Bunu da gittiğimiz her yerde coşkuyla görüyoruz. Belki dertleri, sıkıntıları da var ama emin olun onları unutup, 'Biz 31 Mart'ta artık liyakatli, becerikli, İstanbul'la ilgilenen bir yönetimi istiyoruz' diye bu beklentiyi İstanbullu kardeşlerimizde net bir şekilde görüyoruz." şeklinde konuştu.

Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu Toplantısı"na yönelik eleştirilere cevap verirken şunları söyledi:

Kurum'dan anket açıklaması

Murat Kurum, anket yaptırıp yaptırmadığı sorulduğunda ise  "İlk adaylığımız açıklandığında, büyük bir teveccüh ve beklentiyi karşıladığımızı bir anketle ölçmüştük. Başlangıçta rakibimiz bizden 1,5 puan öndeydi. Dün itibariyle yeni bir araştırma yaptırdık ve sahada da bunu net bir şekilde gördüm; şu anda önde gidiyoruz. Anketler bu durumu yansıtıyor. Elbette ittifaklar henüz netleşmedi. Partilerin hangi adayı çıkaracağı ya da çıkarmayacağı belli değil, ancak biz çok olumlu bir seyirde ilerliyoruz. Şu an önde olmamıza rağmen rehavete kapılmayacağız. 31 Mart'a kadar teşkilatlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza projelerimizi, hayallerimizi ve İstanbul vizyonumuzu anlatıyoruz. Bu motivasyonla 31 Mart gecesine kadar sahada olacağız, çalışacağız ve koşturacağız." yanıtını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2122116/murat-kurum-canli-yayinda-sorulari-yanitladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.