Annesini ve kardeşini öldürdü, camide intihar etti

İstanbul Bahçelievler'de cezaevinden izinli olarak çıkan Uğur Falay, annesi ve kız kardeşini öldürdü. Ardından Beyoğlu'ndaki bir camide intihar etti.
Kaynak: DHA
|
25 Mart 2024, Pazartesi - 19:56
Annesini ve kardeşini öldürdü, camide intihar etti

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, cezaevinden izinli olarak çıkan Uğur Falay (35), 10 gün önce korkunç bir cinayet işledi. Falay, annesi Hüsna Falay (58) ve kız kardeşi İrem Falay'ı (21) vahşice öldürdü. Olay yerinden ayrıldıktan sonra Beyoğlu'na giden Falay, Nusretiye Camii'nde intihar etti.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, olay 25 Mart günü Beyoğlu ilçesi Nusretiye Camii'nde gerçekleşti. Uğur Falay'ın, yankesicilik, uyuşturucu madde kullanımı, kasten yaralama ve hırsızlık gibi toplam 20 suç kaydı bulunuyordu. Falay, yanında taşıdığı ruhsatsız bir tabanca ile intihar etti ve olay yerinde hayatını kaybetti.


Cezaevinden izinli olarak çıkmış

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Şahısla ilgili yapılan çalışma sonucunda, şahsın 15 Mart 2024 - 25 Mart 2024 tarihleri arasında cezaevinden izinli olarak çıktığı tespit edilmiştir. Şahsın ev adresine yapılan incelemede ise Uğur Falay'ın annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay ikametlerinde ölü olarak bulunmuştur. İntihar mahallinde ve evde bulunan boş kovanlar üzerinde yapılan ön incelemeler, intihar olayıyla iki kadının öldürülmesi olayında aynı silahın kullanıldığı sonucuna varılmıştır. 7.65 çapında tabancanın kullanıldığı her iki olayın oluş şekli, kriminal incelemenin ardından netlik kazanacaktır."

Olayın ardından, Uğur Falay'ın ailesi ve çevresindeki insanlar büyük bir şok yaşadı. Cinayetin ve ardından intiharın detayları, polis ve adli makamlar tarafından titizlikle inceleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2130852/annesini-ve-kardesini-oldurdu-camide-intihar-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.