İstanbul’da dehşet: Karısını, kayınvalidesini ve kendini öldürdü

İstanbul İstinye’de 46 yaşındaki adam, karısını ve kayınvalidesini av tüfeğiyle öldürdükten sonra aynı tüfeği çenesinin altına dayayarak intihar etti.
Mevlüt Peker
|
06 Temmuz 2023, Perşembe - 00:30
İstanbul’da dehşet: Karısını, kayınvalidesini ve kendini öldürdü

İstanbul'un İstinye semtinde bir kişi, evde yaşadığı tartışma sonucu eşini ve kayınvalidesini av tüfeğiyle öldürdükten sonra aynı tüfeği çenesine dayayarak intihar etti.

Olay, saat 19.00 sıralarında Sarıyer İstinye'deki bir sitede gerçekleşti. Bilgilere göre, akşam saatlerinde eve gelen 46 yaşındaki Erdal Şahin, eşi Nazlı Şahin (39) ve kayınvalidesi Salime Şahin (57) ile tartıştı. Tartışma büyüyerek cinnet getiren Erdal Şahin, eline geçirdiği av tüfeğiyle önce eşini, ardından da kayınvalidesini öldürdü. Daha sonra tüfeği çenesine dayayarak intihar etti.

Ailesini av tüfeğiyle katletti

Olayın ardından kardeşiyle iletişim kuramayan Murat Y., eve giderek zili çaldı. Kapının açılmaması ve içeriden ses gelmemesi üzerine açık pencereden eve girdi. Kapı girişinde gördüğü manzara karşısında şok oldu. Hemen ihbarda bulundu ve olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda 3 kişinin de öldüğü belirlendi. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri uzun süre olay yerinde çalışma yaptı.

Polis geniş çaplı soruşturma başlattı

Yapılan çalışmalar sonucunda pompalı tüfek ve kovanlar delil torbasına konularak incelenmek üzere alındı. Cenazeler ise Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bahçelievler Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

Diğer taraftan Sarıyer Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler verildi:

“İlçemiz Pınar Mahallesi'nde bugün saat 19.00 sıralarında intihar konusuyla ilgili gelen ihbar üzerine olay yerine güvenlik görevlileri ve sağlık ekipleri sevk edilmiştir. Olay yerinde yapılan ilk incelemede E.Ş., eşi N.Ş. ile kayınvalidesi S.Ş. isimli şahısların hayatlarını kaybettikleri ve E.Ş. isimli şahsın yanında bir adet tüfek olduğu görülmüştür. Edinilen ilk bilgilere göre E.Ş. ve N.Ş. isimli şahıslar arasında tartışma meydana geldiği, E.Ş. isimli şahsın yaşanan tartışmanın devamında önce kayınvalidesini, ardından eşini tüfek ile vurduktan sonra olay yerinde intihar ettiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2088747/istanbulda-dehset-karisini-kayinvalidesini-ve-kendini-oldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.