Mustafa Destici'den seçim açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yaptığı açıklamalarda, Sivas'ta açık ara önde olduklarını, Erzurum'da 3, Sakarya'da ise 2 ilçe alacaklarını dile getirdi.
Afife Kaya
|
29 Mart 2024, Cuma - 00:36
Mustafa Destici'den seçim açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı bir TV  programında gazeteciler Pınar Işık Ardor ve Erdoğan Aktaş'ın sorularını yanıtladı. Mustafa Destici, seçim öncesi önemli açıklamalarda bulunarak Sivas'ta açık ara önde olduklarını ve Erzurum ile Sakarya'da da iddialı olduklarını dile getirdi.

Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Sivas'ta açık ara önde olduklarını ve AK Parti'nin Yazıcıoğlu'nun ilçesi olan Şarkışla'da aday göstermediğini belirtti. Ayrıca, Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'de ve Güneysu ilçesinde aday gösterdiklerini söyledi. Trabzon ve Rize'de de 2-3 ilçe alacaklarını dile getirdi.

"Türkiye'nin istikrara ihtiyacı var"

BBP Genel Başkanı Destici, programda Türkiye'nin erken seçime değil istikrara ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, emeklilere yönelik yapılan haksızlıklara da dikkat çekti. Ayrıca, "Yeni 'Çözüm Süreci' kokusu geliyor. Biz bunu asla kabul etmiyoruz. Terörle müzakere olmaz. Terörle ancak mücadele olur." ifadelerini kullandı.

Mustafa Destici'nin açıklamaları arasında dikkat çeken noktalardan biri de Sivas ve diğer illerdeki seçim stratejileri oldu. Destici, Erzurum'da 3 ilçe, Sakarya'da ise minimum 2 ilçe alacaklarını belirtti.

Seçim atmosferini değerlendiren Mustafa Destici, BBP olarak 370 belediye başkan adayıyla seçimlere girdiklerini ve Türkiye genelinde yoğun bir seçim kampanyası yürüttüklerini ifade etti. Özellikle Sivas'ta iddialı olduklarını ve 31 Mart akşamı Sivas'ın yeniden BBP'ye geçeceğini öngördüğünü dile getirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2131401/mustafa-desticiden-secim-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.