Bahar dizisinden yeni tanıtım!

Show TV'de salı akşamları izleyici rekoru kıran Bahar dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.
Ecem Çetin
|
16 Nisan 2024, Salı - 15:22
Bahar dizisinden yeni tanıtım!

Sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken, son dönemin en çok izlenen projelerin başında gelen  ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ dizisi bu akşam 9. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 

Yeni bölümü merakla beklenen sevilen diziden bir tanıtım daha yayınlandı.

Merakla beklenen yeni bölümün tanıtımına, Umay’ın Timur ve Rengin birlikteliğini öğrenmesi damga vururken; Aziz Uras’ın “Annemi, beni, herkesi kandırmışsın. Daha da fazla kandıramayacaksın!” sözleriyle babasıyla yüzleşmesi dikkat çekti. Hastaneye yeni gelen bir vakanın, Bahar ve Timur ilişkisinde iyileşmeyen yaraları yeniden açacağının sinyallerini verdi. Her açıdan köşeye sıkışan Timur’un ne yapacağı ise merak konusu oldu.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.   

Dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor.

İşte Bahar’ın 9. Bölüm 2. Tanıtımı;

https://youtu.be/3xEjJcHyaxk 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2133927/bahar-dizisinden-yeni-tanitim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.