Mehmet Şimşek’ten “dedikodulara itibar etmeyin” çıkışı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarındaki kriz iddialarına yanıt verdi. Haberleri yalanlayan Şimşek, “Kasıtlı bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışılıyor” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
16 Nisan 2024, Salı - 16:10
Mehmet Şimşek’ten “dedikodulara itibar etmeyin” çıkışı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında gerginlik olduğu ve kriz yaşadıkları yönünde çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozdu.

Şimşek, X hesabından açıklama yaptı.

Bir süredir yalan haberlerle kasıtlı bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışıldığını belirten Şimşek,  dertlerinin memlekete hizmet ve gündemlerinin de yoğun olduğunu söyledi.

Şimşek, bu zor coğrafyada Türkiye’nin sorunlarını çözmek, potansiyelini ve performansını artırmak için yapacak çok işleri olduğunu dile getirdi.

Enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapısal sorunları çözmek konusunda kararlı olduklarının altını çizen Bakan Şimşek, “Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, program hedeflerine ulaştığında, vatandaşların refahının da kalıcı olarak artacağını ifade etti.

 Vatandaşlardan üretilen dedikodulara itibar etmemelerini isteyen Şimşek, izledikleri politikalar ile ilgili kendilerinden duymadıkları hiçbir haber veya söylentiye inanmamaları uyarısında bulundu.





http://www.ankaramasasi.com/haber/2133932/mehmet-simsekten-dedikodulara-itibar-etmeyin-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.