Timi Max Elšnik kimdir?

Olimpija Ljubljana takımında orta saha oyuncusu olarak oynayan Sloven futbolcu Timi Max Elšnik kimdir?
Barış Yılmaz
|
18 Nisan 2024, Perşembe - 16:09
Timi Max Elšnik kimdir?

Timi Max Elšnik, 29 Nisan 1998 doğumlu Olimpija Ljubljana'nın orta saha oyuncusu rolüyle tanınan Sloven futbolcudur. Kariyeri boyunca İngiltere'de de forma giydi.

Elšnik yolculuğuna Derby County'de başladı, başlangıçta 18 yaş altı takımına katıldı ve ardından 21 yaş altı takımına yükseldi. 2015-16 sezonunun sonunda kulübün Yılın Akademisyeni ödülüne layık görüldü. Ağustos 2016'da Derby ile üç yıllık yeni bir sözleşme imzaladıktan sonra, ilk takımına EFL Cup'ta Carlisle United'a karşı çıktı ve penaltı atışlarındaki galibiyette yeteneğini iki golle sergiledi. Ancak Temmuz 2019'da Derby tarafından serbest bırakıldı.

Elšnik, İngiltere'de bulunduğu süre boyunca Swindon Town ve Mansfield Town gibi kulüplerde kiralık olarak görev yaptı. Bu kiralık görevlerde önemli katkılarda bulundu, değerli deneyimler kazandı ve sahada kayda değer performanslar sergiledi.

Elšnik, uluslararası alanda Slovenya'yı 17 yaş altı, 18 yaş altı, 19 yaş altı ve 21 yaş altı dahil olmak üzere çeşitli gençlik düzeylerinde temsil etmiştir. Milli takımdaki ilk maçına Ekim 2021'de Malta'ya karşı oynanan 2022 FIFA Dünya Kupası eleme maçında çıktı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134281/timi-max-elnik-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.