Santiago Hezze kimdir?

Yunanistan Süper Ligi kulübü Olympiacos'ta defansif orta saha oyuncusu olarak oynayan Arjantinli-Polonyalı profesyonel futbolcu Santiago Hezze kimdir?
Canan Salman
|
19 Nisan 2024, Cuma - 18:08
Santiago Hezze kimdir?

Santiago Hezze, 22 Ekim 2001 doğumlu, Arjantin-Polonya kökenli bir profesyonel futbolcudur. Yunan Süper Lig kulübü Olympiacos'ta defansif orta saha olarak forma giymektedir.

Kulüp Kariyeri Hezze, Huracán altyapısının bir ürünüdür. 2019-2020 sezonunda ilk kez birinci takım futboluna adım attı ve ilk olarak 5 Şubat 2020'de Atlético Nacional'a karşı deplasmanda oynanan Copa Sudamericana maçında yedek kulübesinde yer aldı, ancak sahaya çıkmadı. Bir haftadan biraz fazla bir süre sonra, Aldosivi'ye karşı oynanan ve evlerindeki maçta tam süre forma giydiği maçta ise profesyonel kariyerindeki ilk maçına çıktı. İlk sezonunda dört maçlık bir performans sergiledi ve Copa Sudamericana'da ikinci maçta Atlético Nacional karşısında forma giydi ve takımının Leandro Grimi'nin golüne asist yaparak 1-1 beraberlikle sahadan ayrılmasına yardımcı oldu.

Uluslararası Kariyer Aralık 2019'da Hezze, Arjantin U23 milli takımıyla antrenmana çağrıldı. Ayrıca Polonya milli takımı için de oynama hakkına sahiptir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134457/santiago-hezze-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.