Kendilerine "Yürüyen Adamlar" ismini veren 3 kişiden Neşet Turan canlı yayın açtığı sırada yaşanan kazada yaşamını yitirdi

Kendilerine “Yürüyen Adamlar” diyen Neşet Turan ve iki arkadaşı Kayseri'den İstanbul'a doğru yola çıktı. Yolda, dün akşam sosyal medyadan canlı yayın açtıkları sırada faciayı yaşadılar. Karayolunun kenarında yürüyen Turan'a, kamyonet çarparken ağır yaralanan talihsiz adamdan acı haber geldi.
Ersin Küçükbarak
|
29 Nisan 2024, Pazartesi - 14:48
Kendilerine  "Yürüyen Adamlar" ismini veren 3 kişiden Neşet Turan canlı yayın açtığı sırada yaşanan kazada yaşamını yitirdi

Neşet Turan, sosyal medyada daha çok enerji içeceği videolarıyla ünlendi.

Kayseri'den İstanbul'a yürümek isteyen Neşet Turan, 8 gün önce 2 arkadaşını da yanına olarak yola koyuldu.

Kendilerine “Yürüyen  Adamlar” diyen grup, İstanbul’da sosyal medya fenomeni olan CZBN Burak ile görüşmek istediklerini açıkladı.

CZN Burak’ın kendilerini ağırlayacağını söyleyen 3 arkadaş, dün akşam saat 20.30 sıralarında Aksaray-Ankara kara yolu Sapmaz köyü yakınlarına ulaştı.

Bu noktada yolda yürüdükleri sırada canlı yayın açtılar.

Yürürken canlı yayın yapan Neşet Turan’ı hemen arkasından gelen arkadaşı görüntülüyordu. Ancak birdenbire şerit dışına çıkan bir kamyonet güvenli bölgede yürüyen Turan’a çarptı. Kaza anı canlı yayına da yansıdı.

Neşet Turan, yaralı olarak kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Kamyonet şoförü ise kaçtı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, kaçan kamyonet şoförünün  Sapmaz köyünde oturan Bayram Çelebi (71) olduğunu  tespit etti.

Jandarma tarafından evinde gözaltına alınan Çelebi'nin ilk ifadesinde bir kişiye çarptığını fark etmediğini belirterek, “Sadece bir ses geldi. Herhangi bir şey görmeyince de yoluma devam ettim. Fark etseydim, durup bakardım. Evime gidip uyudum'' dediği öğrenildi.

 Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Çelebi,  adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Turan’ın cenazesinin işlemler sonrası memleketi Kayseri'ye götürüleceği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135975/kendilerine-yuruyen-adamlar-ismini-veren-3-kisiden-neset-turan-canli-yayin-actigi-sirada-yasanan-kazada-yasamini-yitirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.