Ateş Kuşları, bu akşam son kez ekrana gelecek!

ATV'de iki sezondur ekrana gelen Ateş Kuşları dizisi seyircisine veda etmeye hazırlanıyor. Sevilen dizi bu akşam final bölümüyle ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
10 Mayıs 2024, Cuma - 14:00
Ateş Kuşları, bu akşam son kez ekrana gelecek!

İlayda Alişan,  Hande Soral,  Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik,  Saygın Soysal gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu, ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları bu akşam final bölümüyle ekrana gelecek. 

2. sezon boyunca yayınlanan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi 54.bölümüyle son kez izleyici karşısına çıkacak. 

Finalde neler yaşanacak? 

Sultan ve Yonca ölümle yüz yüzeyken Ali’nin müdahalesi işleri daha da zora sokmuştur, ateş çemberinden nasıl çıkacaklardır? Çocuk sahibi olma yolunda en büyük adımı atacak olan Gülayşe ve Barbar’ın heyecanlı bekleyişinin neticesine olacaktır? Annesinin kim olduğunu öğrenen Kara’yı nasıl bir zorluk  beklemektedir? Ateş Kuşları, Ayça’nın köfteci dükkânına dair yaptığı sürpriz girişim karşısında şok olur; yeni bir sınavla karşı karşıyalardır.

Yapımı Bozdağ Filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği diziyi 
İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma, Mahmut Bora Erdem,  kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen oturuyor. 

Oyuncu kadrosunda; İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan),Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Saygın Soysal (Çino),Emin Gürsoy (Hacı Hafız), Gonca Cilasun (Hacer), Şahin Çelik (Çelik), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Ali Önsöz (Kara), Ergül Miray Şahin(Sare), Naz Sayıner (Sultan), Kaan Sevi (Cemal), Gökçem Çoban (Ayça), Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara) gibi isimler yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137755/ates-kuslari-bu-aksam-son-kez-ekrana-gelecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.