CHP Genel Başkanı Özel'den 'Eurovision' açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Uşak ziyareti sırasında Eurovision'a ilişkin iddialı bir açıklama yaptı. Özel, Türkiye'nin bu yarışmaya katılacağını ve kazanacağını belirtirken, aynı zamanda ülkenin sorunlarını çözmek için müzakere edileceğini ancak sonuç alınamazsa sokaklarda mücadele edileceğini vurguladı.
Afife Kaya
|
10 Mayıs 2024, Cuma - 17:52
CHP Genel Başkanı Özel'den 'Eurovision' açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Uşak ziyareti sırasında Eurovision şarkı yarışmasına ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu. Yurt gezilerine devam eden Özel, Uşak'ta gerçekleştirdiği vatandaş buluşmasında, Türkiye'nin bu yarışmaya katılım göstermemesine ilişkin konuştu. Özel, "Göreceksiniz iktidar olacağız, Eurovision'a da katılacağız, onu da kazanacağız. Milli takımı da dünya şampiyonu yapacağız" dedi.

Ülkenin sorunlarına dair de değerlendirmelerde bulunan Özel, müzakere ve çözüm arayışlarının önemine vurgu yaptı. Ancak, müzakere sürecinde sonuç alınamazsa sokaklarda ve meydanlarda mücadele edileceğini belirtti. Özel, "Normalleşme, emekli maaşları, asgari ücretler ve staj mağdurlarının sorunlarını çözmek için yapılan müzakerelerdir. Ancak bu yolda sonuç alınamazsa sokaklarda ve meydanlarda mücadele edilecektir" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137798/chp-genel-baskani-ozelden-eurovision-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.