Fenerbahçe Spor Kulübü özür diledi

Fenerbahçe, yeni transferi golcü Papiss Cisse’yi, Arzu Film'in yapımcılığını üstlendiği bir film sahnesine montajla ekleyip hoş geldin açıklamasıyla Twitter’da paylaştı. Arzu Film sahibinin olduğu Ferdi Eğilmez’in “Bu tarz tanıtımlar telife tabidir.” demesiyle Fenerbahçe Spor Kulübü kendisinden özür diledi.
Zeliha Demirci
|
03 Ekim 2020, Cumartesi - 15:05
Fenerbahçe Spor Kulübü özür diledi

Fenerbahçe'nin yaptığı golcü Papiss Cisse transferinin ardından kulübün resmi Twitter adresinden bir video paylaşıldı. Videoda Cisse, Arzu Film'in 'Gülen Gözler' filminde Şener Şen'in canlandırdığı 'Vecihi' karakterinin yerine montajlanmıştı.

Bu video sonrası Arzu Film'in sahibi Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, "Bu tanıtım hoş tabii ama kulübümüzün bilmesi adına söylüyorum, bu tarz tanıtımlar ya telife ya da izne tabidir. Umarım senarist varisleri ve oyuncular da aynı niyetle davranır ama Arzu Film olarak bizim bir hakkımız varsa ki var, helal olsun diyorum." şeklinde tweet attı.

Koyu Fenerbahçe taraftarı olan Ferdi Eğilmez, Arzu Film adına bir talepte bulunmadığını belirtse de Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi hemen devreye girerek kendisini aradı.

Telefon görüşmesi sonrasında Eğilmez, "Az önce kulübümüz adına arayıp, özürlerini ve teşekkürlerini ilettiler. Bu konudaki hassasiyetleri için kendi adıma teşekkürlerimi ilettim. Bir kere de buradan iletiyorum, tüm taraftarlar gibi kulübümle gurur duyuyorum.” ifadesinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/218226/fenerbahce-spor-kulubu-ozur-diledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.