Nevşehir Belediyesi: “Belediyeler de bela okur”

Nevşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda Hatay’da ormanları yakan PKK’lı teröristler ve bu duruma sessiz kalanlar için sert ifadeler kullanıldı.
Ankara Masası
|
12 Ekim 2020, Pazartesi - 10:52
Nevşehir Belediyesi: “Belediyeler de bela okur”
Nevşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından, hafta sonu PKK’lı teröristlerce Hatay’da başlatılan yangınlarla ilgili sert bir paylaşımda bulunuldu. Söz konusu mesajda “Belediyeler de bela okur. Yakan PKK’nın ve PKK yaktığı için susan herkesin Allah belasını versin” ifadeleri kullanıldı. Belediyenin resmi hesaplarından yapılan bu paylaşıma sosyal medya kullanıcılarından büyük destek geldi.
Belediye Başkanı Rasim Arı da söz konusu mesaja destek vererek duruma sessiz kalanlara kendi üslubu ile tepki gösterdi.
Rasim Arı, belediyelerin sadece beddua ile yetinmeyeceğini belirterek, "Karınca kararınca... Kerbela'ya gitme denilen Hz. Hüseyin'in, 'bir iyilik mayası atmayayım mı' dediği şuurla... Onlar kıracak biz onaracağız, Onlar yıkacak biz tekrar yapacağız, Onlar yakacak biz daha çok fidan dikeceğiz" dedi.

Rasim Arı, "Elbette devletimizin kurumları başta olmak üzere, Hatay Büyükşehir Belediyemiz ve Hatay Valiliği başta olmak üzere gerekeni yapacaktır ama biz de bir iyilik mayası çalalım istedik. Bu hafta itibariyle ilk etapta bir tır yetişmiş fidanı Hatay'ımıza gönderiyoruz. Evet abiler, var mı artıran?" diye sordu.


(İHA) 
http://www.ankaramasasi.com/haber/238029/nevsehir-belediyesi-belediyeler-de-bela-okur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.