Sincan Belediyesi ücretsiz internet hizmeti başlattı

Sincan Belediyesi, ilçe genelinde 120 noktada ücretsiz internet hizmeti veriyor. Parklar, köyler, millet kıraathaneleri, konaklar ve belediye hizmet binalarında yaklaşık 4 bin 500 kişi ücretsiz Wi-Fi hizmeti alıyor.
Büşra Bayrak
|
20 Ekim 2020, Salı - 11:11
Sincan Belediyesi ücretsiz internet hizmeti başlattı

Sincan Belediyesi, 120 farklı noktada vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor. Kablosuz internetten günde yaklaşık 4 bin 500 kişi faydalanıyor.

Sincanlı vatandaşlar ücretsiz Wi-Fi hizmeti ile parklar, köyler, millet kıraathaneleri, konaklar ve belediye hizmet binaları gibi pek çok noktadan telefonları ve laptopları ile internete bağlanarak her türlü bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor. Vatandaşların internete bağlanmaları için cep telefonu numaraları ile giriş yapılması yeterli.

EBA’dan eğitim gören çocuklar için destek noktaları oluşturuldu

Sincan Belediyesi ayrıca uzaktan eğitim sürecinde olan ancak evlerinde Eğitim Bilişim Ağı'na (EBA) giriş imkanı olmayan öğrenciler için EBA Destek Noktaları oluşturdu. Abdurrahim Karakoç, Evliya Çelebi Millet Kıraathaneleri ile Zeytindalı Kültür Merkezinde öğrencilere 3 farklı noktada hizmet verilmeye devam ediliyor.

Her şey Sincan için

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızı teknolojinin tüm imkânlarıyla buluşturmaya gayret ediyoruz. Sincanımızın 120 noktasında her gün binlerce vatandaşımıza ücretsiz internet imkanı sunuyoruz. Vatandaşlarımız belirlenen bu noktalarda gönüllerince internete girip her türlü bilgiye ulaşabilir. Her şey Sincan için” ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/273256/sincan-belediyesi-ucretsiz-internet-hizmeti-baslatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.