Taksici ve kadın müşteri arasında tartışma

İstanbul taksi şoförü ile kadın müşterinin arasındaki tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.
IHA-20201023AW147012
|
23 Ekim 2020, Cuma - 09:33
Taksici ve kadın müşteri arasında tartışma

Olay, Esenyurt'ta geçtiğimiz çarşamba günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Küçükçekmece'ye gitmek isteyen bir kadın uygulama üstünden taksi çağırdı. Taksi şoförü ise aracına aldığı kadını akşam trafiğini gerekçe göstererek metrobüs durağına bırakmak istedi. Bu sırada araç içerisinde sigara içmek isteyen müşteri ile taksici arasında tartışma çıktı. Kadın o anları cep telefonu ile kaydetmeye başladı.

“Seni gebertirim kadın”

Bu durumu gören taksi sürücüsü, genç kadını tehdit edip, “Gebertirim seni, telefonunu kırarım, Allah belanı versin,” diyerek hakaretlerde bulundu. "Sigara içmeme izin vermiyorsan beni gideceğim yere götürmek zorundasın" diyen genç kadının bu istediği de taksici tarafından reddedildi.

Taksi ücretini ödemedi

Haramidere metrobüs durağına götürülen genç kadın burada bırakıldı. 15 TL tutan taksi ücretini de talep eden taksici, ücretini alamayınca hakaretlerine devam etti. Bu sırada polisi arayan taksici kadından şikayetçi oldu. Taksiden inen genç kadın ise başka taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı.

İki taraf da şikayetçi

Taksi sürücüsünün izinsiz görüntüsünün çekilmesi ve parasını alamamaktan dolayı şikayetçi olacağı öğrenildi. Kadın müşterinin de karakola gidip şikayetçi olduğu yine gelen bilgiler arasında. 

(İHA) 

http://www.ankaramasasi.com/haber/281163/taksici-ve-kadin-musteri-arasinda-tartisma
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.