Sinan Akçıl’dan Burcu Kıratlı açıklaması

Nez isimli Azerbaycanlı bir diyetisyeni hamile bıraktığı için Burcu Kıratlı ile ilişkisini noktaladığı konuşulan Sinan Akçıl, “Benim sevdiğim tek kadın Burcu Kıratlı. Diğer konuları açmaya bile değmez” dedi.
Zeliha Demirci
|
24 Ekim 2020, Cumartesi - 12:34
Sinan Akçıl’dan Burcu Kıratlı açıklaması

Etiler’de halı saha maçı yaparken görüntülenen Sinan Akçıl, maç sonrası muhabirlerle sohbet etti. Nez isimli bir diyetisyenle aşk yaşadığı ve sevgilisinin hamile kaldığı için Burcu Kıratlı’yı terk ettiği konuşulan Sinan Akçıl, konuyla ilgili sorulara da şöyle yanıt verdi: “Bir süreç vardı ve o süreç artık tatlıya bağlandı. Benim sevdiğim tek kadın var, o da Burcu Kıratlı. Diğer konuları açmaya bile değmez. Burada önemli olan her zaman Burcu’dur benim için. Burcu’yu hiçbir Allah’ın kulu üzemez, buna izin vermem.”

Çıkan haberlerin ardından Burcu Kıratlı sosyal medyada yaptığı açıklamada “Bir gün bu ilişki bitecekse nedeni kaderdir ama asla üçüncü kişiler değildir” demişti.

Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde Etiler’de görüntülenmiş, ayrılık haberleri için “Düşünme aşamasındayız. Evlerimizi ayırdık ama bu konu hakkında yorum yapamam” demişti.


http://www.ankaramasasi.com/haber/284664/sinan-akcildan-burcu-kiratli-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.