Bu iddia çok konuşulur

Ankara Masası
|
17 Haziran 2020, Çarşamba - 15:13
Bu iddia çok konuşulur

AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner'den bomba bir iddia geldi.

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak dönemin Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'ın 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bıraktığını iddia etti.

Metiner, "Canının derdine düşenlerin gönlümde zerre kadar değeri yoktur" dedi.

Önce isimsiz paylaştı

Metiner önce 15 temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul'a yanında bir bakanla geldiğini ancak bakanın o gece birden bire kayıplara karıştığını söyledi.

İlk mesajında o bakanın kim olduğuna dair isim vermeyen eski vekil, "O eski bakan şimdi devlet bankalarımızdan birine yönetim kurulu üyesi olarak atandı. Bu kıssadan nasıl bir hisse çıkar bilmiyorum. Bildiğim siyasetin işine akıl sır ermiyor" ifadelerini kullandı.

Sonra açıkladı

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu paylaşım sonrası herkes Metiner'in kimi kast ettiğini merak etmeye başladı. Bir süre sonra bir paylaşım daha yapan Metiner, kastettiği kişinin dönemin Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak olduğunu açıkladı.

https://twitter.com/MetinerBasin/status/1273129879412846592

Gökçek'le ilginç diyalog

Metiner'in kısa bir süre önce de Ankara'nın eski belediye başkanı Melih Gökçek hakkında söylediği sözler de tartışılmıştı.

Eski vekil, CNN Türk canlı yayınında Hasan Örsen'in "Melih Gökçek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan neden çektirildi?" sorusuna "Çünkü parsel parsel sattı" yanıtını vermişti.

Ancak Metiner daha sonra sözlerinin "ironi" olduğunu söylemiş, ikili bu konu için CHP'yi suçlamıştı.

https://twitter.com/06melihgokcek/status/1272177289955065858
http://www.ankaramasasi.com/haber/29070/bu-iddia-cok-konusulur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.