Bozdağ: "İftira, yalan ve çarpıtma, siyaset yapma değildir; ahlaksızlıktır"

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik iddialarına bir tepki de Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi.
Editör
|
25 Mayıs 2022, Çarşamba - 10:31
Bozdağ: "İftira, yalan ve çarpıtma, siyaset yapma değildir; ahlaksızlıktır"

Bakan Bozdağ, CHP Lideri'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hiçbir mücadeleden kaçmadığını belirttirek, ''Müfteriler ya ülkemiz dışına kaçtılar ya da darbe teşebbüsü sırasında tankların arasından sıvışıp kaçtılar" dedi.

''İftira,siyaset yapmak değildir;ahlaksızlıktır''

Adalet Bakanı,"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,hiçbir müfteriden, hiçbir mücadeleden ve hiçbir zorluktan kaçmadı. Cumhurbaşkanımıza kaçacak diyen müfteriler, ya ülkemiz dışına kaçtılar ya da darbe teşebbüsü sırasında tankların arasından sıvışıp kaçtılar. İftira, yalan ve çarpıtma, siyaset yapma değildir; ahlaksızlıktır. İftira, yalan ve çarpıtma üzerine siyasetini bina edenler, bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ı durdurmayı da yenmeyi de başaramadılar. Yine başaramayacaklar. Yine kaybedecekler. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ı hapse attılar bitiremediler, Gezi kalkışmasıyla indiremediler, 17/25 Aralık kalkışmasıyla halledemediler, 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle deviremediler. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği sayesinde inşallah yine başaramayacaklar" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1526796/bozdag-iftira-yalan-ve-carpitma-siyaset-yapma-degildir-ahlaksizliktir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
tavsiye
25 Mayıs 2022, 12:34
bunlar her yerde iftira yalan ve dolanla iş yapıyorlar, en alttan en üste tüm çalışanlarınıza sahip çıkın, bunların ellerinde oyuncak etmeyin kimseyi lütfen..