Tim Burton Addams Ailesi’ni diziye uyarlıyor

Makas Eller ve Ölü Gelin gibi unutulmaz filmlerin yönetmeni Tim Burton, “The Addams Family” dizisini çekecek.
Zeliha Demirci
|
31 Ekim 2020, Cumartesi - 17:50
Tim Burton Addams Ailesi’ni diziye uyarlıyor

Dünyaca ünlü yönetmen Tim Burton, Charles Addams’ın 1938 yılında yarattığı Addams Ailesi’ni yeniden ekranlara taşıyacak. İlginç karakterleriyle farklı kuşakların gözdesi haline gelen "Addams Family", Tim Burton’ın televizyona yapacağı ilk dizi olacak.

Dizinin senaryosu Smallville’in yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar’a emanet edilirken, ikili aynı zamanda yapımcı ve proje sorumlusu olarak da diziye dahil olacak. Dizide kimlerin yer alacağı ve nerede yayınlanacağı netleşmemiş olsa da muhtemelen Netflix de yayınlanacağı düşünülüyor.

Öbür yandan dizinin günümüzde geçeceği ve ana karakterin Wednesday olacağı belirtiliyor. Her ne kadar oyunculara dair çeşitli tahminler bulunsa da kimlerin kesin olarak yer alacağı zamanla belli olacak.

Johnny Depp hayranlarının çalışması

Screen Rant'in haberine göre hayranları Burton’ın en meşhur çalışma arkadaşlarından Johnny Depp’in Gomez Addams rolünde ekrana geleceğini düşünüyor. Addams Ailesi’nin başındaki isim başarılı bir girişimci ve bir dizi riskli işin sahibi.

Bununla birlikte bahçeciliğe ve yabancı dillere tutkusu olan Morticia Addams’ın, çocukluğunda Wednesday’i canlandıran Christina Ricci’nin olması bekleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/318887/tim-burton-addams-ailesini-diziye-uyarliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.