Şarkıcı Ebru Polat'tan Şeyma Subaşı'na olay sözler

Şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yayınladığı videosunda Cadılar Bayramı'nı kutlayanlara tepki gösterdi. Polat'ın sözleri partiye katılan Şeyma Subaşı'na da gönderme olarak düşünüldü.
Ankara Masası
|
02 Kasım 2020, Pazartesi - 13:04
Şarkıcı Ebru Polat'tan Şeyma Subaşı'na olay sözler
Türkiye, İzmir'de yaşanan depremin ardından gelecek güzel haberler için tek yürek olurken dünyada Cadılar Bayramı kutlamaları yapıldı. Paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı da Miami 'de düzenlenen bir partiye katıldı. Kısa sürede gündem olan Subaşı'na tepkiler yağarken bir tepki de şarkıcı Ebru Polat'tan geldi.



Sosyal medya hesabından yayınladığı videosunda partilere katılanlara tepki gösteren Polat, videosundan sonra bir mesaj paylaştı. Paylaşımında, ''Cadılar Bayramı bizim bayramımız değil aklınızda olsun. Kutlayabilirsiniz tabi kimseyi ilgilendirmez. Evet doğru hayat devam ediyor bunlara kimsenin bir şey dediği yok zaten. Ama 1 hafta en azından insanların gözünün içine soka soka eğlencenizi paylaşmayın bari. O kadar insan göçük altında ya... Ne yapıyorsanız içinizde yapın bu şekilde cool olmuyorsunuz." ifadelerini kullandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/324882/sarkici-ebru-polattan-seyma-subasina-olay-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.