Muayene odasında tecavüz iddiası

Ankara Masası
|
24 Haziran 2020, Çarşamba - 11:36
Muayene odasında tecavüz iddiası

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanenin başhekimi, kendi odasında ilaç ve alkolle bayılttığı aynı hastanedeki kadın doktora tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Olay, Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanede 30 Mayıs’ta meydana geldi. İddialara göre; hastanede bir süredir başhekim olarak görev yapan A.Ç., aynı hastanedeki meslektaşı kadın doktora tecavüz etti. Doktor A.Ç. iddialar üzerine polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.Ç. savcılık kararı ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. Korkunç olayın detayları ise kadın doktorun emniyetteki ifadesinde ortaya çıktı.

Doktor: "Odama gel"
Yaşadıkları ardından psikoloğu ile birlikte polise giden kadının olayın meydana geldiği hastanede nöbetçi olduğunu söylediği öğrenildi. Birkaç gün önce sevgilisinden ayrıldığı için doktorun kendisine rahatlaması amacıyla alprozam etkili bir ilaç verdiğini aktaran kadın doktor “Aynı gün saat 20.00 gibi yine hastanenin acil servisinde çalıştığım esnada yanıma gelerek bu ilaçtan bir adet daha verdi. Ben yine ilacı kullandım. Aynı gün tam olarak hatırlamadığım bir saatte whatsapptan bana ‘Ben odamdayım. Şarap ve viski var’ şeklinde mesaj attı. Ben kendisine cevap vermedim. Mesajdan 30-40 dakika sonra yanıma gelerek ‘Odama gel’ dedi” ifadelerini kullandı.

“Masa üzerinde alkol vardı”
A.Ç’nin ısrarları üzerine odasına gittiğini ve odadaki masada çok sayıda alkollü içecek olduğunu aktaran kadın doktorun "Ben ilaçların etkisinde olduğumu ve alkol alırsam toksik tepkime oluşturacağını düşündüğümden bunu reddettim. Bu esnada bana gün içinde 3’üncü ilacı da vermişti. Bu sırada bir şişe şarap açtı. İçmem konusunda hızlanmamı, şarabın çok iyi olduğunu benim de içmemi söyledi. Ben de bir kadehin çeyreği kadar şarap içtim” dediği öğrenildi.

“Direnmeye çalıştım ama...”
Alkol aldıktan sonra ilacın da etkisiyle fenalaştığı, bunlar ardından A.Ç.'nin kendisine sedye üzerinde tecavüz ettiğini iddia eden kadın doktor ifadesinde şunları aktardı: "Halihazırda ilaçların etkisi altında olduğumdan kendi irademle mantıklı karar veremiyordum. Israr etmesi üzerine ortama ayak uydurmak için alkol almasına eşlik ettim. Ben kendimi kötü hissetmeye başladım. Direnmeye çalıştım ama çok halsizdim. Bu yüzden yardım istemek için çığlık dahi atamadım. Kalkıp kaçamadım. Ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum”

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/33212/muayene-odasinda-tecavuz-iddiasi
Etiketler: tecavüz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.